His & Hers


Olohuoneessa on meidän työpöydät, eikä ole tosiaan koiraa karvoihin katsomista - tai työpöytää potkukelkan osiin - molemmat pelittää ihan hyvin.  Miehen pöydän korkeuskin on hienosäädetty just hyväksi.   Tänä aamuna kävi vieraita jotka taisivat tajuta jotain olennaista meidän kodista kun tuosta jälkimäisestä innostuivat.  Hauskaa!

*****

We have our own desks in the living room.  And you know what they say: don't judge a book by it's cover - or a desk by the kicksled parts - both deskd work just fine.  His desk has been adjusted to just the right hight, too.  This morning I had two nice visitors, and I think they got what our home is about.  They loved his desk.  So cool!

Kommentit

 1. Mahtava sisustuksellinen elementti tämä potkukelkkatyöpöytä! Mieletöntä luovuutta! =)

  VastaaPoista
 2. Poikkeukselliset elementit on tuon miehen erityisalaa, näistä voisi tehdä vaikka pienimuotoisen postaussarjan :D

  VastaaPoista
 3. Bongasin kivan jutun lehdestä! :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. No tottahemmetissä!!! Katoin eka et syöttötuoli.
  Terkkuja: Tossa kun ois vielä pyörät tai jalakset alla niin siitä sais mobiilin nomadi-version.

  Sitä pienimuotosta postaussarjaa odotellessa... ;D

  VastaaPoista
 5. Paapii, saan oman lehden vasta ensi viikolla kun tuota ei ole meille tilattu, mutta lukaisin sen muualla ja oli kyllä mukavasti kirjoitettu :)

  Nanskunen, kuule, on siinä osa syöttötuoliakin! :D

  Potkukelkan istuin on vaan lykätty tuohon päälle ettei läppärinrämä kuumene liikaa. Loistava tuuletusritilä... Mies laittaa todellakin funktionaalisuuden ennen kauneutta. Mikä pistää miettimään että millähän perusteella se mut valitsi? Vai valitsinko mä sen?

  Apua, tarvin aamuteetä :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit