17.6.2013

Kun sataa, voi maalata


-  Hyllyille saa kivasti purkkeja ja purkithan on hirveen kivoja. 
- Liitutauluun voi vaikka pitää kirjaa antibioottikuurista, mikä toimii hyvin, muuten en muistaisi montako on tullut minäkin päivänä popsittua.   
-  Liitutaulu on aina hyvä idea, siksi tämä on jo  talon kolmas.  Tällä kertaa vihreä.  
-  Lievästi psykoottisen näköinen keittiöjäniskin pääsi viimein arvoiselleen paikalle.
- Kun päättää, että tähän tuoliin saa sitten kasata ihan mitä tahansa, niin se kasa ei niin paljon haittaa.  Tosin niitä kasoja syntyy edelleen myös entisille paikoille... höh.

Vielä kun keksis minne laitan sen lääkekaapin joka tuosta sai lähtöpassit...

Olen tässä viettänyt lomaviikkoa, toivotaan että kelit suosii sitten niitä loppukesän lomia vähän enemmän. Oikeasti alkoi vähän harmittaa nämä kelit, ja kaiken lisäksi lääkekuurin sivuvaikutuksena on ilmennyt pahoinvointia, kärtyisyyttä ja väsymystä.  Tai siis antibiooteistahan nuo
johtuu, eikö niin?   Vaan ei siinä, otetaan tähän väliin herttainen mielennostatusbiisi:


4.6.2013


Aina ei paista aurinko, eikä aina asiat mene niin kuin toivoo.   Kanikaveri ei selvinnyt, oli pakko tehdä vielä yksi raskas reissu eläinlääkärin luo.  Aikuinen nainen itkee hyvin vuolaasti yhden karvakasan takia.  Toin Viljamin kotiin ja se haudattiin syreenin alle, kirkonkellotkin soivat sopivasti.

Illalla iski ukkonen, ja meillä myrskysi.  Ei mennyt taas niin kuin toivomus oli ja iltakin meni itkiessä.  Suru on fyysisesti hyvin raskasta, mutta sillä on tarkoitus,  itkee sitten lemmikin menetystä tai toisen aiheuttamaa pettymystä. Aamulla heräsin kuin mukiloituna, mutta olo tasaisempana.  

Tänään lähdettiin mummulaan, jossa paistoi aurinko ja minut pussasi märäksi yksi ihana poika.  Olin ensin aika otettu, kunnes selvisi että tyyppi oli yhtä ilahtunut omista varpaistaan kuin tädistänsä.  Kävelyllä poikettiin kotikylän nuorisoseuran talolle, siellä se Kyösti vahtii näyttämön vieressä vieläkin.  Huomaatteko miten katse seuraa kaikkialle? Herra presidentti on oikee Maliskylän Mona Lisa.   Ilahduttaa, että tuostakin paikasta huolehditaan.  Yläkertaan oli ilmestynut nuorisolle oma tila biljardipöytineen.  Mahtava juttu! 

Siinä on aina jotain  maadoittavaa käydä katselemassa lapsuuden huudeja.  On sellanen olo taas, että kyllä tää tästä.  Saako siteerata loppuun jääkaappimagneettia?  Kaverilla on yks niin hyvä, että on melkein pakko.  Se sanoo, että: Everything will be ok in the end.  If it's not ok, it's not the end.  


1.6.2013Sääraportointi jatkuu: tänään saatiin ensimmäinen kesäsade. Se oli melko lyhyt, mutta voimakas ja sitä edelsi hurja tuuli.  Kokoonnuttiin leikkimökkiin köllöttelemään ja kuuntelemaan ropinaa. Sitten taas tyyntyi ja raikastui, ah! 

Koululaisilla alkoi virallisesti kesäloma. Sen ja hienojen todistusten kunniaksi käytiin taas uimassa ja syötiin karkkia.   Isompi tytöistä löysi tyhjän päiväkirjan ja aikoo kirjoittaa siihen kaiken tästä kesästä, alku on hieno:  eka lomapäivä ja heti löytyi neliapila.   

Toivotaan että apilasta riittää onnea myös kanikaverille, sen terveyttä koetellaan nyt aika rankasti.  Saa nostaa tsemppipeukut pystyyn, kaikki apu tulee tarpeeseen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...