AskartelumaniaNyt se on taas päällä.  Ihan himmee luomisvimma joka hajaantuu niin että ei millään osaa päättää mitä tekis.  (Kaikkea! Haluan tehdä kaikkea!) Voisi maalata lisää, ja piirtää!  Tai vois tehdä tontun päitä!  Ikinä en oo tehny, mutta nyt voisin!  Kävin ostamassa cernit -massaa ja aloin kokeilemaan pään muovaamista.  Siitä tuli aika karu (Se näytti ihan Martin Clunes -karikatyyriltä! Kattokaa instasta jos ette usko), mutta päätin että katson homman loppuun ja kokeilen miltä se näyttää tukka päässä.  Valvoin puoli kahteentoista kun odottelin minipään paistumista uunissa ja sitten nostin sen yöksi jäähtymään hyllyn päälle.

Olisin halunnut tehdä tukan villahahtuvasta, mutta kaapista löytyi vain villalankaa.  Siitäkin sai kyllä kivan muhkean tukan eikä lettipäinen tyyppi näyttänytkään hassummalta.  Itse asiassa se on minusta tosi hieno!

En vaan osannut päättää, että onko se sitten tonttu vai maahinen, passais molempiin rooleihin... Saa äänestää! 

Enkä nyt malttais keskittyä kirjoittamiseen juuri tämän pidempään, koska sormet syyhyää.  Seuraavaksi haluan tehdä lisää päitä, sitten opettelen tekemään käsiä ja sen jälkeen alan kasata vartaloita!  Iik, tulee niin kivaa.  Sitä en tiedä mitä mää näillä teen, mutta ehkä se ei ole tärkeää.  Kattelen varmaaan ja muistelen, että olipa hauska noitakin tehdä.

Sen vielä sanon, että kyllä Pinterest on vaan mahtava asia.  Samoin instagram.  Ilman niitä tuskin olisin onnistunut, mutta kun sieltä katsoo hyvät vinkkikuvat siitä miten tehdään polymeerimasasta pää, niin pääsee vähän jyvälle ja haluaa kokeilla itse.  Vesiväreihinkin tartuin kun katselin instassa videoita siitä miten ne taitavat oikein tekee kuvia.  Vielä on innostumatta tuo tekstaaminen, instassa löytyy ihania videoita siitä miten ihmiset tekstaa (vai letteröi? vai meneekö se kalligrafian puolelle?) vesiväreillä, tusseilla, lehtikullalla tai pädillä....  

Niin paljon kaikkea siistiä mitä tehdä!

Voisko voittaa lotossa ja jäädä täyspäiväiseksi askartelijaksi?

Vielä pari innostunutta huutomerkkiä tähän!!

!

Kommentit

Suositut tekstit