Väinö oy

 Suorittaessani tarkastusta toimitiloissamme löysin pöydän alta roskan, mistä olin hyvin innostunut.
Harmikseni Executive Assistant ei antanut minun syödä sitä, vaikka protestoin voimakkaasti.

Väinöstä päivää. Iloksemme voimme julkistaa, että yhtiömme kasvu jatkuu tasaisena. Olemme onnistuneesti kohdistaneet kaikki voimavarat pitämään yllä hyvää tulosta ja karsineet työntekijöiden työnkuvasta epärelevantit tehtävät, kuten kirjojen lukemisen ja ikkunoiden pesemisen.  Tämä on johdon näkökulmasta lisännyt sekä tehokkuutta että toiminnan mielekkyyttä. 

7 kuukauden perehdytyksen jälkeen yhtiömme Executive Assistant, Äiti, on osoittautunut melko hyväksi työntekijäksi, joskin ajoittain on ilmennyt erilaisia keskittymisvaikeuksia kesken dublojenheittelypalaverin. Johto seuraa myös tarkasti Äidin lisääntynyttä taipumusta kadota paikalta ja ilmestyä sitten yleensä sohvatyynyn takaa huikaten "Kukkuu!"  Vaikka tämä on johdon mielestä huvittavaa (tilanne saa meidät usein nauramaan, mikä tuntuu rohkaisevan Äitiä), olemme hieman huolestuneita siitä että yhtiön näinkin tärkeässä asemassa oleva työntekijä ei muista nimemme olevan Väinö. 

Kasvu, kuten sanottua on ollut huomattavaa, ja tämä onkin saanut toimintamme nousemaan uudelle tasolle.  Operoimme jo sujuvasti kurkottelematta sohvalla, joskin yrityksistä huolimatta sinne kiipeäminen ei vielä onnistu.  Myös logistiikkapuolemme upgreidattiin vastikään, ja tällä hetkellä liikumme mukavasti nelivedolla, mikä on hieman vähentänyt koirankarvojen määrää bodyjen masukohdassa. Executive Assistant on tästäkin hyvillään, onhan hänen vastuullaan myös yhtiön puhtaanapito.

Yhtiömme taloustilanne on tällä hetkellä hieman epävakaa, mikä on saanut Executive Assistantin hajauttamaan käteisvirtoja siten, että välillä on haettu tarjousjauhelihaa äsmarketin sijaan myös kookaupasta. Tilanne jatkunee samankaltaisena, sillä yhtiömme toimipisteessä odotetaan piakkoin alkavaa kattoremonttia, minkä lisäksi hieman yllättäen saneerausta näyttäisivät kaipaavan myös pesutilamme.  Jälkimmäinen operaatio tulee oletettavasti vaikuttamaan työntekijöidemme hyvinvointiin monella tasolla luoden haasteita muunmuassa pitkien hiusten pesuun, pyykkihuoltoon ja järjen pysymiseen päässä.

Tätä silmällä pitäen olenkin alkanut valmentaa työntekijöiden paineensietokykyä ja alkanut vaatia ruokaa myös yöaikaan. Olen huomannut kohtaavani sitä vähemmän vastarintaa mitä väsyneempi Executive Assistant tai  Executive Assistant of Getting us some Money, Isi, on.

Tiimini kolme kolleegaa, Associates in Mess Making, on osallistunut kiitettävästi yhtiön toimintaan sekä heittelemällä aiemmin mainittuja dubloja, palikoita ja muita leluja, että esittelemällä aivan uusia ideoita ja toimintamalleja, joista olemme olleet hyvin innostuneita.  Juuri tälläistä innovatiivista ajattelua ja heittäytymistä yhtiömme arvostaa. Vaikka yhtiömme työntekijät ovat yleisesti ottaen valioluokkaa, on ilmennyt kuitenkin tilanteita, jolloin työntekijöiden reaktiot ovat olleet ristiriidassa johdon linjanvetojen kanssa. Aiommekin tulevissa palavereissa käsitellä mm.  aiheita saako syöttötuolissa seisoa sekä kuka saa kylpeä koiran kupissa.

Lisäksi on huomautettava, että noin parin viikon ajan muut tiimiläiset Äitiä lukuun ottamatta ovat olleet poissa kotoa pitkiä aikoja päivisin. Olen protestoinut asiasta Executive Assistantilleni kovaäänisestikin, mutta kyse lienee pysyvästä tilanteesta.  Odotamme kuitenkin muutosta sosiaaliseen suvantoon kun kerhot alkavat viikolla 36.  Silloin pääsemme testaamaan kommunikointitaitojamme ja rakentamaan kontakteja muihin yhtiöihin.  Äitikin ilahtunee saadessaan tavata kolleegoitaan.

Me täällä Väinössä jatkamme yhä uusien tavoitteiden toteuttamista, merkit ovat sellaiset, että seuraava etappi saattaa olla ihan nurkan takana. 

Kommentit

 1. Yhtiönne vaikuttaisi olevan varsin vakaalla pohjalla ottaen huomioon yleisen talous- ja maailmantilanteen! Ensimmäinen reilu puolivuotiskausi osoittaa yhtiön olevan hyvässä kasvussa ja kasvusuhdanne näyttäisi jatkuvan :)
  Kääk tuota sun tekstiä, mistä sitä oikein tulee????Ihan huippua luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melko tasaista on meno, ei ole vielä huomattu, että esimerkiksi Brexit olis vaikuttanut mitenkään.
   Ja kiitti, tämä teksti tuli ihan siitä riemusta että pitkästä aikaa kerkesi blogin pariin istua!

   Poista
 2. ❤️❤️❤️

  Ps. Sisu Oy:n assarilla on hartiat jumissa neuvolassa käydyn 3kk palaverin seurauksena tulleesta harmituksesta, jota johtaja purkaa melko jatkuvasti vaatien kantamista ympäri taloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työsuhde-hartiajumit on täälläkin :) Auts Sisulle, neuvolantädit on joskus ärsyttäviä!
   Meidän johtajalla onkin seuraava neuvola vasta yhdeksän kuukauden iässä, saa ihan rauhassa täällä kasvaa ja kehittyä.

   Poista
  2. PS: Johtaja on tänä iltana ongittu kaksi kertaa koiran vesikupista köllöttelemästä...

   Poista
  3. Voi ei, koiran vesikuppi se on sitten täälläkin uima-altaana :D

   Poista
 3. Vähänkö hieno yhtiö (ja niin ihana teksti, että nauroin :D ). Tsemppiä vuoden parille viimeiselle neljännekselle ja onnea hienon kasvun johdosta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit