Sadepäivän sisustuspostaus

pallovalot on kiva sisustuselementti.

Eilen oli postilaatikossa sisustuslehti.  Oli tosi kiva numero, monta nättiä kuvaa ja tunnelmallista kotia.  Ei ole täällä omissa nurkissa tullut sillä tavalla sisusteltua sitten loppuraskauden, kun piti toiminnallisista ja hormonaalisista syistä vähän järjestää, maalata ja tapetoida makkaria ja yläkerran vessaa.

Otin pari sadepäivän sisustuskuvaa olkkarista, josta on tullut elämänpiirini keskipiste. Tuossa lattialla menee suurin osa päivistä, nytkin istun läppäri sylissä samaisessa paikassa.  Meillä sisustuksessa on pinnalla nyt käytännöllisyys ja virikkeellisyys. Vauvahan tarvitsee tekemistä, joten Väinöä varten on virikealueita (eli peittoja) myös työhuoneen ja keittiön lattialla siltä varalta että äiti haluaa lukea facebookin tuolilla istuen tai laittaa tiskit. (Arvatkaa kumpi tapahtuu useammin?)

Vauva-arjessa on kätevää, että kaikki on käsillä. Niinpä Väinön pöksyjen likaantuessa, lattialta voikin löytää tuurilla pyykkikorista tipahtaneet puhtaat pöksyt tilalle.  Äidin vaihtovaatteet säilyvät nojatuolin päällä, ja mikäli huomaa olevansa edelleen yöpaidassa kun tulee tarve lähteä kauppaan, rintsikoita ei tarvi lähteä hakemaan yläkerrasta asti.  Niin kätevää. Kurotuksen ulottuvilla on myös pyyhkeitä, puhtaita vaippoja ja telkkarin ohjain.

Seinällä on menossa ihan oikea sisustusprojekti.  Sen piti alunperin jäädä viileesti vaan ihan tyhjäksi, mutta tovi sitten naulasin sen täyteen tauluja, koska tyhjyys tuntui epämukavalta.  (Tuntuma on sisustuksessakin ulkonäköä tärkeämpi seikka). Ihan vielä ei ole kuvia ehditty kaikkiin kehyksiin hankkia, mutta aion tilata niihin valokuvia, kunhan ehdin käydä läpi kaksi ulkoista kovalevyä ja muistitikun...

Siihen saakka seinä voisi olla jonkinlainen joulukalenteri. Tai vauva-ajan kalenteri. Aika on hyvin valuva käsite vauva-arjessa, joten mitään tavoitteita ei toki kannata asettaa. Kun saa yhden kehyksen täytettyä, voi todeta ehtineensä jotain ekstraa, mikä on aina saavutus. Siinä kohtaa voisi pitää pienet juhlat olkkarin lattialla, ja kun kaikki kehykset on täytetty, vähän isommat. 

Luultavasti Väinön rippijuhlat. 

Sen verran täytyy nyt etsiä tehokkaampaa asennetta, että saataisiin hankittua tv-taso. Kas, kun Väinö jo aloitti ryömimisen ja oppi availemaan laatikoita, joten on enää (lyhyen) ajan kysymys milloin se alkaa havittelemaan kaikkia noita ihania ohjaimia ja muita härpäkkeitä telkkarin viereltä. Eikä nykyinen kapea telkkaripenkki ole varmasti se turvallisin vaihtoehto vauvaperheessä...

Vaatimuslistalla on tukevuus ja ovet sekä kiva tuntuma.

Etsinnät aloitetaan tästä olkkarin lattialta käsin, mistäpä muualtakaan. Ihan aluksi avaan neuvotteluyhteyden pikku mönkijän kanssa keskustellakseni siitä, minkälainen aikaikkuna tässä on käytettävissä. (Väinö sanoo Gnaa, waa-a).

Pistetäänkö veikkaus pystyyn?

Kommentit

 1. Huh, meillä on vasta sitteri keittiön pöydällä :) Uskon, että kamat siirtyy lattialle pikkuhiljaa... Ja telkulle voisi hommata seinäkiinnikkeen, meilläkin penkin päällä. Käviskö teillekin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne kamat lisääntyy, kuule :) Ei mene kauaa kun napero levittää reviirinsä joka nurkkaan... Meillä näitä Dubloja on isompien perintönä, samoin junarata on jo kaivettu esiin. Olohuoneen saa jo aika hyvin kuorrutettua leluilla!

   Poista
  2. Ainiin ja mulla on (imetys)rintsikat päällä 24/7, no eivätpä unohdu sisustuselementiksi :)

   Poista
  3. :D Niin ne sisustuselementit vaihtelee eri perheissä!

   Poista
 2. Tärkein sisustusjuttu näyttää viimeisessä kuvassa kieltään♥♥

  VastaaPoista
 3. Tärkein sisustajahan se Väinö tällä hetkellä on.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa,

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit