Pikkuleipomo

 Pikkuleipomo on valmis, nimi vaan puuttuu.

Flow on kiva juttu.  Se kun iskee, voi viettää jonkun puuhan parissa vaikka koko päivän, tai sitten kolme tai neljä.  Ei tunnu missään!  Tai oikeammin kyllä todellakin tuntuu, mutta vaan positiivisessa mielessä.  Että jos tässä nyt vähän ehkä lähti ajankäytöllisesti lapasesta tämä pahvilaatikkoleikki, niin ainakin oli hauskaa!

Flow.  Jos ikinä opin kohdistamaan sen tietoisesti johonkin, niin olispa mahtavaa.  Esimerkiksi aamulla päättäisin, että tänään on hei ihan mieletön siivousflow!  Eipä olisi enää sotkuista meidän talossa sen jälkeen.  Mutta naurettavahan tuo on koko ajatus. Flow tulee kun on tullakseen ja yleensä vähän hauskempana kuin kotitöiden muodossa.  Se siitä. Se pitää toivottaa tervetulleeksi, antaa muiden hommien odottaa siinä määrin kuin se on mahdollista (uskokaa kun sanon, että se on tosi pitkälle mahdollista)  ja antaa mennä.  Koska se on kivaa.

Meillä on siis väsätty tätä pikkuleipomoa tässä muutama päivä.  On tulostettu tapetteja, rakennettu kalusteita balsasta, leivottu taikataikinasta, kulutettu maalia ja oltu sormet niin liimassa etten eilen saanut enää kavereille chatissa vastattua, kun puhelimen näyttö ei suostunut reagoimaan pikaliimalla siloteltuihin sormenpäihini.

Mieskin lähti leikkiin mukaan, ja kolmedeetulosti mulle tytöille tehosekoittimen ja astioita!  

Huomenna pitää sitten löytää jos ei ihan flouta, niin ainakin semmoinen perusinto kun on meikäläisen ensimmäinen koulupäivä!  Hyvää koulua vaan itselleni ja kaikille muille koululaisille.

PS: Aikuinenkin on terve kun se leikkii, tietää myös kirjailija Meiju Niskala: kliks juttuun tästä.

Kommentit

 1. Mielettömän hienoja juttuja! :)

  Ja siis se flow: saisipa sitä jossain helpostinautittavassa muodossa. Kyllä ostaisin purkin flowta ja napsisin magnesiumin ohella ja olisin ihan että ai miten niin muka ois kiva lösähtää sohvalle? Mää olen viettänyt nyt kaksi päivää (eilen 8 ja tänään 10 tuntia) irrotellen tapetteja makkarista. Ei ehkä ollut ihan flow vaan lähinnä semmoinen kiukkuinen näytönpaikka, mutta silti. Sain aikaan, jotain näkyvää. :)

  Onnea koulutielle!! Soita kun pääset kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookki! :)

   Joo, purkkiflow, aletaanko kehittelemään? Olis taatusti rikastuminen (vihdoin) edessä!
   Tv-mainoskamppanja pystyyn vaan!

   Seuraavan kerran kun meillä poistetaan tapettia niin tuu ihmeessä kokemaan millaista se voi ihanimmillaan olla- näiltä seiniltä se nimittäin lähtee kokonaisina vuotina ihan kiltisti ;)

   Poista
 2. Katselin tuota jo ihan epäuskoisena - miten voi olla noin hieno. Piti katsoa oikein edellinen postaus, kun yritin hahmottaa mittasuhteita. Periaattessa tuon olisi voinut kuvitella pikkutytön keittiön kokoiseksi, jestas, silloin se saisi kaikki pikkutytöt pyörtymään kateudesta. Ja saako sellaisella kolmedeetulostimella tulostettua tuollaisia? Jestas, maailma on nykyään ihmeellinen. Ihan on kuin jostain Star Trekistä. Eikös siinä ollut sellainen masiina, mistä se miehistö aina tilasi ties mitä klingoniburgereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se kyllä hieno meidänkin mielestä! Sitä kun oikein innostuu väsäämään, niin jaksaa väsätä vaikka mitä.

   Nämä ei tosiaan ole ihan nukkekotikokoisia, vaan bratz nukelle sopivia, että ei vaatinut ihan niiin kauheeta näpertelyä kuitenkaan!
   Laatikko on jotain 30X40 senttiä pohjaltaan ja pöydät ja hella n. 12 sentin korkuisia...

   Joo ja sanoppa muuta, enpä olis uskonut että jollain kolmedeellä lapsille leluja tulostettais ikinä. Älytöntä.
   Mutta kyllä niitäkin joutuu tuollai vielä koristelemaan ja maalaamaan kun tulostuvat ihan yksivärisinä ja toisinaan vähän möykkyisinä että saa hioa. Että kyllä käsityö silti elää vielä! :)

   Poista
 3. Wau! Onpa upea! Ja hyviä opintoja!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit