Miniatyyripesänrakennusta

 Leikkaa, liimaa, askartele!

Pesänrakennusvietti on pistänyt mööpelit vaeltamaan pitkin taloa uusiin paikkoihin ja aikaansaanut siinä samalla tietenkin hurjat määrät sotkua ja tavarapinoja jotka odottelevat että joku kantaisi ne paikoilleen.   Eilen olisi pitänyt jo siivota, mutta koska huono olo vain jatkuu, en jaksanut.  Sen sijaan päätin palkita itseni askartelulla (raskaus on saanut askarteluhormoonitkin hyrräämään!), ja järkeilin, että pienimuotoisen leipomopuodin rakentaminen bratzille on itseasiassa kodista huolehtimista ja pesänrakentamista myös.  Vähän vaan pienemmässä mittakaavassa.

Meillä oli pahvilaatikko, sillä tavalla parhaat leikit yleensä alkaa, eikös niin?   En tiedä enää mistä koko idea lähti, mutta eilinen päivä vietettiin tyttöjen kanssa rakennuspuuhissa ja netissä etsien tulostettavaa kivaa tapettia, lattialaattoja ja kaiken maailman mahtavia miniatyyri-ideoita.  Oli kivaa, ja varmasti terapeuttisempaa kuin siivoaminen.  

Nyt meillä on valmiina itse myymälätila, myyntitiski, donitseja ja jotain pientä paperitavaraa.  Seuraavaksi tehdään taikataikinat ja aletaan pyörittelemään pikku kaakkusia. Ollaanihan täpinöissämme, kuten asiaan kuuluu.   Saan vielä tehtyä ainakin yhden leipähyllykön, mutta sitten täytyy hakea lisää balsaa kaupasta jahka jaksaa lähteä ajelemaan.  

Hienoja esittelykuvia ja linkkivinkkejä jahka puoti vamistuu, pinterestin ystävät voi mennä siellä kirjoittamaan hakusanaksi vaikka vain "miniature" ja katsella mitä kaikkea älyttömän hienoa ihmiset  väsää.   (Mini kokoinen kitchen aid, voi kääk!)

PS: Tänään olin myös vastuullinen emäntä, ja annoin meille askarteluluvan vasta kun alakerta on siivottu.  No, sepä on.  Että minäpä lähden tästä sitte vähän sotkemaan.

Kommentit

 1. uuu, näyttää hienolta! :)
  Vähän kuin Simsiä pelaisi, paitsi kivempaa - oletan. Ei ainakaan Bradstzit (en ollu varma miten kirjotetaan, niin laitoin varalta kaikki kirjaimet) valita, että "Tämä ympäristö ei miellytä minua! Haluan haarniskan tuohon nurkkaan!"

  Meillä ei ole kunnollisia pahvilaatikoita, vain pizza-. :/ Niistä ei oikein saa mitään jännää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihan sikakivaa, vaan nyt ei lootaan mahdu enää yhtään kalustetta :)

   Tytöt on ollut kyllä innoissaan, vaikka päävärkkääjä olenkin ollut minä...

   Minä hamstrasin kaupasta Libero -laatikoita kun viimeksi vinttiä siivosin, ja niitä jäi ylikin.
   Tosin tähän nyt sitten meni viimeinen!

   Poista
 2. Olen seurannut Instan kautta tämän projektin edistymistä. Näyttää huoppuhienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, instassa onkin ollut oikein minispämmiä :)
   Vaan on ollut kyllä hauskaakin!

   Lopputuloksesta tuli niin makia, että voisin leikkiä itsekin, mutta olen kyllä aina tykännyt enemmän tästä rakenteluvaiheesta.

   Poista
  2. Lopputulos on kyllä todella onnistuneen näköinen! Siitä vaan sitten askartelemaan kaveriksi vaikka lelu- tai kirjakauppa!

   Poista
  3. Jep, Harry Potterin kansia minikoossa on jo tulostettuna, yksi bratzeista on kuulemma lukutoukka :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit