Pensselikateus

 kirjahylly muutti työhuoneeseen ja värikin vaihtuu...

Kun on raskaana, voi joutua luopumaan jostakin.  Esimerkiksi liuotinpohjaisten maalien kanssa lotraamisesta, mikä on viime päivinä ollut henkilökohtaisesti aika kova pala. Minähän en tätä(kään) asiaa muistanut, koska edellisestä raskaudesta on niin kauan että kaikki on unohtunut,  mutta onneksi sain ystävällisen huomautuksen asiasta ja nopean googlaamisen jälkeen oli pakko alistua kohtaloon. 

Olin jo reippaana tietysti käynyt ostamassa maalin kirjahyllyä varten.  Empireä, koska sillä hylly oli ennestäänkin sudittu.  Ja lempparipensselitkin, oikein kahta kokoa. Nyt en vaan sitten itse päässyt hommiin, vaan sutiin joutui tarttumaan mies, joka ei maalaamisesta välittäisi yhtään. Semmosta se on. 

Ensimmäinen kerros helmenharmaata on maalattu, ja nyt vaaditaan zeniä.  Tekisi mieli ottaa itse homma haltuun ja vetää viimeiset silaukset pintaan, mutta kun ei voi!  Ei saa!  Pitää odottaa, että mies tulee töistä, eikä se tietenkään halua heti alkaa maalaamaan kun ulkona paistaa aurinkokin.  Uuuh, maalarinäppejäni ihan kutisee.  Mutta kai mää sitten vaan pyykkään tai luen kirjaa.  Istun käsieni päällä ja pyydän lapsia piilottamaan pensselit.

Pähkäilen tuota pönttöuunin väriäkin, se pitäisi maalata ennen lämmityskauden tuloa.  Tällä hetkellä tuntuis, että ehkä tuo kolmas tai neljäs lastu ylhäältä olis kivat.  Menisivät aika lähelle lattian väriä...  Sen saan sentään maalata itse, koska Tikkurilalta suosittelivat vesiliukoista Helmeä pönttiksen maalaukseen.  Jes.   Sitä odotellessa!

Nyt menen ja koitan kohdistaa pesänrakennusviettini yläkerran imurointiin.  En odota onnistuvani. 

Kommentit

 1. Kaunis väri hyllyllä. Onnea raskaudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, edellinen vauvansininen väri ehtikin kiusata mieltä pari vuotta jo :)

   Ja kiitos!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit