Nää on mun parhaita päivii koska vietän niit niin


Tänään rentouduin vahingossa. Iski puskista -tai järvestä - lomafiilis siinä jonkun matkaa Kaustisilta etelään päin. Meillä oli pitsa kyydissä koska ei haluttu syödä sitä surinan ja huminan keskellä huoltsikalla. Tehtiin reitiltä koukkaus  ja parkkeerattiin tämmösen pienen järven rantaan.    Siinä oli kaikki:  ihan pikkanen P-paikka, ranta, laituri ja aurinko.   Tuli lämmin ja läpeensä kesäinen olo - moista ei ole viikkoihin saanutkaan kokea.    Ei siinä kauaa oltu, mutta se kuulkaa riitti. 

Että menkää, kansalaiset, Småböndersiin syömään eväitä.  Tai jaloittelemaan.  Tai jos ette ole siellä päin, niin poiketkaa pikkasen valitulta reitiltä ihan huvin vuoksi. Kyllä näitä viehättäviä småböndersejä Suomessa riittää, eikä pieni aikataulun venyttäminen kesällä ketään haittaa! 

Ihan hyvä päivä, saatiin lapset kotiin ja syötiin kesäpitsaa.  Pidettiin vartin mittainen kesäloma.  

Päivän biisitä vastaa Solonen ja Kosola.

Kommentit

 1. Usein ne pienet koukkaukset reitiltä on virkistäviä ja kauniita. Päivän biisi saa aikaa haikailun kesä illasta ystävien kanssa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja joskus se matkanteko itsessäänkin on mukavaa kun siihen asennoituu sopivasti road trip -meiningillä! Biisi on mainio, kerrankin joku räppää asioista joihin voin samaistua :)

   Poista
 2. Ai että, vahingossa rentoutuminen - se on kyllä parasta. Ja oikeastihan se on mitä luonnollisinta. Ne hetket, kun vain havahtuu siihen, miten hyvin ja kivasti kaikki on. Usein sitä vaan ehkä yrittää aikatauluttaa sitä rentoa rentoutumistakin, ja monesti se ei ihan sillä kellonlyömällä sitten onnistukaan. Höh. Että lisää vahingossa rentoutumista vaan! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit