Juhannus ja terassi ja telkkari.

Juhannuksen koiranputket, check. Raksavarustelu kunnossa, check.  
Perusteellinen suunnittelu, no ihan tarpeeksi check.

Kaikkien aikojen raksajuhannus.  Myöskin kaikkien aikojen Netflixjuhannus.  Lapset viettää parhaillaan mukavia lomapäiviä mummulassa, me aikuiset tehdään raksahommia aina kun keskikesän ihanan yllätyksellinen sää ja palkkatyö sallii.  Ajankäyttö on mennyt aikalailla tasan sohvalla värjötellen Orange is the new blackin parissa (oli vähän pettymys tämä toinen kausi niin tiukan ykkösen jälkeen) ja terassilautoja ruuvatessa.   Valmiina on terassin yläosa ja pääportaat - meillä on portaat! -  ja pääarkkitehti eli minä toimitti just toisten portaiden piirustukset ja sitä myöten siirrymme jatkamaan terassin toista osaa talon päätyyn.  Tai siis minä siirryn, ja mies liittyy kaveriksi kunhan töistä kotiutuu. 

Muistattekos pikku kakkosesta nämä kaksi heppua?  No, ihan tuolla tasolla ei mennä, mutta raksavihkon Tatu ja Patu sopii kuvaamaan työasennetta hyvin.  Valmista tulee, mutta mennään sillai sopivasti  omalla otteella. 

Tästä tulee hyvä.


PS:  Bloggasin muuten terassilta käsin :)  

Kommentit

 1. Teillä tehdään eikä vaan meinata! Toivottavasti saatte nauttia terassista vielä monta kesää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten kun tehdään niin tehdään, mutta kyllä tätä on suunniteltukin monta vuotta :)

   Poista
 2. Samat touhut meilläkin, terassi tunkee kohta uniinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttava kuulla, mulla se on jo unissakin, tuntuu ettei muuhun osaa keskittyä yhtään! Siksipä koitetaan paiskia homma valmiiksi, miehellä alkaa lomakin jo viikon päästä ja silloin pitää pystyä olemaan ihan lomalla vaan...

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit