Vintin siivous Top5 Ylläytyksiä ullakolta.

5. Siistimpi vintti
- Onhan se nyt tosi jees, että on saatu taas turhaa roinaa pois ja laatikot on nätisti pinossa.  Hyvä minä.

4. Löydöt
- Kolme vanhaa puista housuhenkaria: siis just tällasia mä kaipasin, vaikken tiennyt sitä vielä. Heti koekäyttöön.

3. Lasten askartelut
-  Pääsiäis-, joulu-, muuten vaan- ja sitä sun tätä -askarteluja.  Symppiksiä ja pienin sormin aherrettuja. Pidetään tallessa. Myöskin: lasten pienet vaatteet, erityisesti kengät.  Snif.

2. Luopumisen opettelu
- Joo ei näitä c-kasetteja kyllä enää säilötä.  Eiku hei,mitäs täällä on? Led Zeppelin, East 17, Eagles, Depeche Mode ja Metallica sulassa sovussa siinä!  Voi että mitä kaikkee mahtavaa, ja sitten jotain miehen outoja Anthraxeja ja tanssimusaa.   Ainakin yksi kasetti löytyi molempien kokoelmista: Public Enemy (?).  Oukkidoukki.  Eikun siis word. Jou. Fait tö pauör.

1.  Vanhat päiväkirjat
-  Huutonaurua!  Onko mulla tosiaan ollut noin ankeeta?  Ja hauskaa?  Ja taas ankeeta?  
"Sielu riekaleina"   Hahahahah.  Kuka on tämä ihana "Kepa", en muista yhtään tämmöistä heppua?  Aijaa, se onkin tuo mun mieheni, teki hirveen suuren salamavaikutuksen 20 -vuotiaaseen Tiinaan, mutta nimeä en ilmeisesti ihan eka tapaamisella oppinut. Kiitos, 17 vuotta nuorempi minä, teit tästä vintin siivoushommasta ihan hauskaa!

Projekti on loppusiivousta vaille valmis, mutta c-kasetit on varmaan pakko hyvästellä yksitellen.  Aion paneutua asiaan tänään teekupillisen kera.  Kaikenkaikkiaan onnistunut siivous, ja vaikka päiväkirjan lukeminen vähän söi tehoja, niin oli se kyllä sen arvoista!

Kommentit

 1. :D:D Se on niin helmeä lukea vanhoja päiväkirjoa ja löytää kasetteja. Mulla on tuolla laatikossa vieläkin Phil Collinsin Best of -kasetti. En luovu. Ja luultavasti jostain voisin löytää ekan kasettini, eli Duran Duranin Rion, sehän on klassikko. Eikö kasetit menisi retroina sisustuselementteinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ensimmäinen ihan ostokasetti oli Dance Dance 88, sisälsi mm. semmoiset helmet kuin Boys boys boys ja Toy boy. Se ei enää kylläkään ole tallessa :)

   En ole enää yhtään varma että pystyn hävittämään noita...

   Poista
 2. Säästä yksi ja laita kehyksiin. Mulla oli sama urakka videokasettien kanssa. Nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä voi käydä niin, että joudun säilyttämään kaikki. Tulee kummallisen voimakkaita flashbakkeja kun noita selaa. Videokasetit sain kyllä surutta heivattua mäkeen, niissä ei ole samaa tunnelatausta...

   Poista
 3. Meillä on Alisan cd-soittimessa kasettipesä. Vois kasetteja sillä kuunnella. Mun ensimmäinen oma kasettiostos oli Eppu Normaalin Paskahatun paluu. Mä luulen, että tuolla kirosanalla oli suuri vaikutus juuri tuon kasetin ostoon :)
  Kotonakotona meillä oli "vanha puoli" jonne tuli vietyä kaikki tavarat joita ei halunnut heittää kokonaan pois. Mutta sitten tuli aika jolloin tämä talo ruettiin purkamaan. Oli pakko käydä läpi ne kamat mitä siellä oli. Siellä oli teinari-kalenterit, joita oli tullut päiväkirjoina pidettyä. Oli hauska ilta kun niitä luki läpi. Ikävä kyllä, mutta ne oli pakko heittää pois kokonaan, kun siellä vanhalla puolella oli kosteutta niin paljon sekä hiiret olivat ehtineet käydä myös "lukemassa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun auto on niin vintagea, että siinä on vielä kasettidekki! Ens kesänä mä niiin kuuntelen niitä radiosta nauhoitettuja sekalaisia kasetteja ja kruisailen pitkin maanteitä :D

   Poista
 4. Hih, hauskaa muistella teini-ikää, kun siitä on riittävästi aikaa!:) Minäkin kuuntelin Public Enemyä teininä, tai oisko ollu niin et silloinen poikaystävä kavereineen kuunteli ja multa ei taidettu paljon kysellä, mitä kuunnellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä niillä pojillakin oli vähän vaikutusta, yksi tykkäsi Bob Marleystä, mikä oli tietty tosi jees, mutta se, joka kuunteli E-roticcia ei kyllä saanut musamaustaan ythään irtopistettä ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit