Nenä ruudussa jänismalli lainattu täältä.

Talvilomalla aioin tehdä luovia juttuja, kuten piirrellä.  Aioin ommella sen toisen tuolin päällisen, käydä salilla ja ulkoilla, siivota ja ottaa kaiken irti virallisista vapaapäivistä mahdollisimman tehokkaalla tavalla.    Jotain on mennyt suunnitelman mukaan: olen piirtänyt kaksi jänistä ja siivonnutkin vähäsen.  Sen sijaan ulkoilu, salilla rehkiminen ja ompelu on korvattu ruudun tuijottelulla.  Kävin klikkailemassa meille Netflixin kokeiluun, ja siitä on nyt otettu ilo irti porukalla.  Ei ollutkaan tehokas viikko, vaan tämmönen lepuutteluviikko, ja se on ihan ookoo.

Ehkä vois ruuan päälle ottaa jopa nokoset.

Kommentit

 1. Oih, just hyvä loma. Mä en ikinä osaa olla tolleen. Tai ehkä puoli päivää. Sit levottomat jalat ja äidiltä peritty "nyt ollaan aktiivisia" -asenne pistävät liikkeelle. Nautikkaa kun osaatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on selkäytimessä tämmöinen joutenolo, ei voi mitään. Lasten loma alkaa vasta ensi viikon jälkeen, ehkä me sitten hetkeksi aktivoidutaan...

   Poista
 2. Hyvä jänö!
  Lomalla pitääkin rentoilla ja tehdä sitä mistä tykkää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko lopetetaan esikoisen synttärijuhlintaan, tänne tulee ensin tyttöjä yökylään ja sitten perään vähän muita tärkeitä kakkukahville, siinähän onkin jo vilskettä!

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit