Be awesome


...sano Teemu Selänne kun hampaitaan aamulla harjas.

Koska mulla ei ole omaa Teemua pitämässä motivointipuheita, niin minäpä alan ihan omiksi teemuselänteikseni ja yritän vähän tsempata.  Ajattelin, että keittiön pikku  liitutauluun vois lätkäistä jonkun superin tsemppilauseen, ja sitten kaikki aamut käynnistyisi ihan ilman ongelmia ja silmäpusseja.  Mutta kun liitua löytyi vain pikku murunen niin mikäs eteen? No Photoshop tietenkin!  Ja Pinterest!  Jälkimmäisen kautta löysin kasapäin kivoja liitutaulufontteja, joita latailin koneelle minkä kerkesin ja sitten vedin kunnon överit.  Fonteilla ja photoshopilla.  On se hurja.   Facebookin puolella jo tätä eilen vähän mainostinkin, ja nyt teen saman täällä: leikkikää hyvät ihmiset, tehkää jotain kivaa ilman tulosvaatimuksia.  Lupaan, että kannattaa.   Ja tässä hommassa ei sitten välitetä mistään ammattigraafikoiden standardeista, vaan asiaa kuuluu lähestyä kuin taapero sormivärejä: ihan vaan hauskanpito mielessä.

Hain jo niitä liitujakin, mutta onhan tässä nyt semmoinen ongelma, että tuota tekstiä en kyllä osaa omin käsin jäljentää liitutauluun.   Mutta jos nyt edes samat sanat piirtäis.


Jos joku sattuu innostumaan, niin tässä linkkejä näihin fontteihin ja lisäähän on netti pullollaan... Tiistaitsempit kaikille!Kommentit

 1. Oi, niin kodikkaan näköistä! Ja kiva tuo piparkakkureunus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aurinkokin paistoi eka kertaa viikkoihin, kaikki on nätimpää kun aurinko paistaa! :)

   Poista
 2. Kiitos, juuri tätä tarvitsin tänään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, tämä oli inspiroiva idis. Itse olen leikkinyt lähinnä PicMonkeyn fonteilla, mutta netin ihmemaasta tosiaan löytyy kaikkea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit