Maa-aa-nantai.


juliste: etsy

No voihan pentele, selkä meni rikki.  Pentele ihan itselleni, sillä selkä meni rikki jo perjantaina, mutta vasta tänään tajusin, että rikkinäisellä selällä ei tehdä töitä.  Tajusin tämän siellä töissä.  Nyt juilii ja vähän kiukuttaa ja ärsyttää kun tekemistä olisi ja ajalle muutakin käyttöä kuin buranan syönti ja eläkeläistahtinen kävely.

Lisäksi.  Lisäksi on ihan kamala rumapäivä!  Tyhmyyksissäni ajattelin, että kun sinne naapuripitäjään lähdetään lääkäriin, niin samalla menen ja haen marketista uimapuvun, että pääsen lasten kanssa vihdoin uimahalliin.  (Heti kun se selkä tokenee, tietenkin).  No ei siinä mitään.  Mutta, en muistanut miltä näytän hyvin valaistussa pukukopissa.  En kuulkaa kauhean hehkeältä siinä kun kankeasti riisuin vaatteita, että sain sovitettua sitä uimapukua. Olisi voinut ajatella vähän pidemmälle siltäkin kantilta... Väsyneeltä ja vähän sellaiselta paremmat päivänsä nähneeltä näytin.   Onneksi kotona on vain pari peiliä ja lempeä valo, kesään mennessä tämä ahdistava kokemus varmaan unohtuu ja olen taas normaalin verran tyytyväinen omaan hapsottavaan tukkaan ja muuhun epäkivaan. 

Pistetäänkö maanantain piikkiin?  Pistetään vaan.   Tilaan huomiseksi lepposammat säädöt pääkoppaan ja seinälle kivan julisteen jos raaskin.


Kommentit

 1. Voi sua polosta. :/
  Meillä on vain tuo yksi peili ja se on kuule kiva, sillä se kaventaa! Silloin muinoin kun kävin salilla, niin ärsytti kun siellä oli pelkästään rehellisiä peilejä. Kotona näytin simpsakalta kuin mikä, mutta heti kun kävin kuntoilemassa niin johan levenin.

  VastaaPoista
 2. Voi räkä. Mut ei kai sovituskopissa koskaan näytä hyvältä? Oikeasti mä uskon, että sä olet kaunis. Uikkarissa tai vaikka säkissä.

  Maanantain piikkiin ois tänään kiva laittaa aika paljon. Esim. toi raivoava 7-vuotias, joka tahtoo uuden äidin... huoh.

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa eksyilin blogiisi Anrinkon blogin kautta, ja RAKASTUIN poikasi sisustustyyliin tuolla aikaisemmassa postauksessa!!! Ihan huippu!

  VastaaPoista
 4. Maanantain piikkiin. Aika ironista että toisissa kielissä se kuulostaa vähän sellaselta MunPäivältä MonDay.

  KUKAAN EI KOSKAAN ole näyttänyt MILTÄÄN hikisessä pukukopissa=yhtä sama kuin lihatiskillä kekkalois.

  VoiSunMurua - sama perkules iski Rahikaisella.
  Tämäkin vielä. Että oltais identtiset.
  Hu aamulla osteopaatille - onko teillä siellä sellaisia lähihuudeilla?
  Ajattelen sua siinä pötköasennossa tasan klo 12.30 Suomen aikaa, älä ihmettele jos alat sätkiä... ;)

  VastaaPoista
 5. Maija, hirveen hyvä termi tuo rehellinen peili. Meinaan en ole ikinä arvostanut sellaista liiallista rehellisyyttä, että nähdään aiheelliseksi huomautella ihmisen virheet kaikille tiedoksi... Mutta just sitä ne peilit teki :)

  Laura, no ei varmaan kovin moni tule sovituskopissa ajatelleeksi, että vitsit mikä mimmi tuolla peilissä!

  May the force be with you aina uhmaiskujen keskellä <3

  Viivu, no moi, kiva kun tulit :) Ja kiitti!

  Nanskunen, No just, ei ainakaan mun päivä tällä kertaa...

  Ja olis pitänyt arvata, suklaakaksonen. Menen puoliltapäivin makuulle ja odotan kosmista osteopaattihelpotusta!

  PS: MAMA on seinällä, hän on niin kaunis! Kuvia seuraa jahka muut taulut löytää paikkansa. Nythän mulla on aikaa taulujen kanssa täällä säätää...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit