Selviytyjät


Tauti on vihdoin jäämässä taakse, viime yönä ei ollut enää kenelläkään kuumettä ja tänään päästiin sängystä ylös asti.  Olo on kuin voittajalla vaikkei kauheasti vielä jaksakaan heilua. Asensin itseni hyvä äiti -moodiin ja keitin aamupuurot että vatsat vähän vahvistuisi.  Ihan niinku sitä joku meillä söis!  Epäkiitolliset  kakarat (sanaa käytän tässä suurella rakkaudella tietenkin) söi yhdet lusikalliset pitkällisten neuvotteluiden ja sokerikuorrutuksen jälkeen.  Oma suoritus oli vähän parempi, vedin koko lautasellisen, mutta en kyllä nauttinut suuremmin minäkään.

Se mistä nautin, on nähdä nuo pystyssä ja pelleilemässä, Esikoisen 10 vee synttäripäiväkin meinasi ihan unohtua perjantaina kun se oli erityisen ankaran sairastamisen päivä.  Tänään on kuitenkin aivan erityisen hyvän oloinen sunnuntai, koirastakin sain napattua harvinaisen paparazzinäpsyn, se kun vihaa kameraa ja luikkii karkuun heti kun sellaisen näkee.   Nellillä on koiranvuosia takana jo sataviis, näkö ja kuulo on molemmat jo melko heikkoja, mutta ruokapöytään löytää kyllä.  Kyllä sieltä aina joku leivänpala irtoaa,  mutta puuro ei kelpaa kyllä tuollekaan otukselle. 

Nyt voisi mennä takaisin vaaka-asentoon vähäksi aikaa, lienee aiheellista alkaa suunnitella suihkussa käymistä.

Kommentit

 1. Pitää kyllä heti huomenna kokeilla sitä pinaattipirtelöä!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava kuva toi toiseksi alimmainen. Ja ai että mä rakastan sun rehellisyyttä.

  Alkoi tehdä mieli puuroa, sokerikuorrutuksella tietty.

  VastaaPoista
 3. Nalle, kokeile ihmeessä, se on tosi hyvää! Ensivaikutelmani oli että maistuu nurmikolle, mutta sillai kivalla tavalla :)

  Laura, tuommosia ne on, ihanat. Ja kiitti :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan elämäntäytteisiä kuvia :) Meillä taas kaurapuuro on kaikkien herkkuja, se kelpaa vain tehtynä siniseen maitoon ja pitkään haudutettuna :)

  VastaaPoista
 5. Sä ehdit jo vastata ennenkuin ehdin kysyä.
  (Siis että kuka teillä puuroa syö?
  Entäs Rekku?)

  Kaurapuuro saattais mennä.
  Ipanoilta. (huom. hellästi)
  Sokerikanelikuorrutteella

  VastaaPoista
 6. Moi vaan! Teillä on niin leppoisa meininki, että oli pakko alkaa ihan lukijaksi. Jatkakaa - hauskaa kevättä ja toivottavasti olette jo terveitä! t: Kaardemumma

  VastaaPoista
 7. sufferriina, mulla on ollut lämmin suhde kaurapuuroon ja kinkkuleipiin raskaana ollessa, mutta muuten se ei hirveesti maistu :)

  Nanskunen, kaurahiutaleita silti aina on laatikossa, kyllä ne leipätaikinaan kelpaa!

  Koiran lempiherkku on porkkanat, puurolle se vaan tuhahtaa.

  Kaardemumma, tervetuloa! Terveenä ollaan, mutta sen verran vielä on jälkiväsymys vaivannut, että töiden päälle ei ole edes blogiin jaksanut päivitellä :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia ja ihan KEVÄINEN fiilis, jota tässä olen jo jonkin aikaa peräänkuuluttanut. Sais olla jo täällä. :D Blogissani on sinulle haaste, koska blogisi on yksi suosikkejani, vaikken ole paljoa huudellutkaan. Saa tarttua tehtävään jos jaksaa ja huvittaa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit