Talvivärit- Maalasin keittiön kaksi viikkoa sitten.  Siitä tuli talven värinen!  Nyt meillä on kesäyöhuone ja talvipäivähuone. 

- Näin lehdessä kiiltävän kirkkaanpunaisen pönttöuunin! Oh! 

- Kenraalin toinen silmä on edelleen hukassa, täytyy tehdä sille silmälappu.  Kyllä se silti hyvin vahtimiehen hommansa hoitaa tuolta hyllyn päältä.

- Sellaisesta puisesta talonpoikaissohvasta olen haaveillut pitkään, mutta olin järkevä ja maksoin veronpalautuksilla velkoja pois.  Ja huomenna  haen  sen uuden punaisen oven.  Täytyy ostaa arpa, jos vaikka sohvarahakin löytyisi.

- Mulla on talvilepokausi.  Tykkään mennä nyt tasaisesti ja turvallisesti. Ei todellakaan mitään spontaaneja keittiönmaalauksia enää, valtuutan täten kenet tahansa istumaan mun päälleni jos mitään sellaista alan suunnittelemaan.  

- Istun paljon pönttöuunin kyljessä nojatuolissa ja kattelen vaan.  Joululahjat hankkimatta, mutta piparitaikina on just jääkaapissa.   Sitä on hyvä maistella tasaiseen tahtiin.   Tuntuu, ettei ole mihinkään kiire.

- Vastapainoksi palasin töihin, siellä riittää tekemistä, mutta ei sentään stressiksi asti.  

- Kaiken kaikkiaan joulukuu on alkanut aika hitsin mukavasti.

- Hyvää kaunista talvipäivää, itsenäisyyspäivää ja taikinansyöntipäivää kaikille!

Kommentit

 1. Ihanat, isot kuvat :) Viimeisen kuvan mielenmaisema tekee niin hyvää. Ja ajatus punaisesta pönttiksestä, namskis!

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Ja ite tehty piparitaikina! Ja uunin edessä istuskelu. Just hyvä.

  VastaaPoista
 3. Piia Anneli, huomasin taas, että vaikka talvisin en olekaan ulkoilijatyyppiä, niin kyllä siellä kaunista on! Ainakin silloin kun aurinko vähän heittää tuota hiilloksenväristä hehkua :)

  Laura, itse tehty on hyvvää! Kyllä siinä uunin vieressä on joulufiilis paljon lähempänä kuin imurin varressa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit