Joululahjajuttuja


Joululahjoista ensimmäiset on hankittu/tilattu, tänään on tarkoitus tehdä täsmäisku ja löytää ne loput.  Suunnitelma täytyy hioa ensin huippuunsa sillä muksut on otettava reissuun mukaan.  

Hirveen kiva asia kyllä, että netistä löytyy niin helposti ja niin monenlaista. Klik vaan ja saa juuri sellaista kuin hakee vaikka toiselta laidalta palloa.  Etsy on ollut aika pop tässä viime päivinä.  Ainoa hankaluus on ettei aina tiedä mitä hakee.  Tai sitten toinen hankaluus on se, että löytää liian monta sellaista jota voisi hakea.  Onneksi on sisarusten keskeinen kuuma linja! 

Nuo kuvassa olevat Korinin mukit ei päässeet pukinkonttiin vaikka ihania ovat. Hollantilaisen kuvittajan Kim wellingin instant comfort -askit on jotain niin mielettömän lämmittävää, että samankaltaisen voisi askarrella itse jos ei enää tilausta ehdi tekemään. (Eikä kyllä ehdikään, silli Kimin kauppa on lomalla).

Jos haluaa lahjoittaa jotain oikein pysyvää, niin tällainen on aika hieno, sopii sekä Potteristille että erämiehelle! Taide on tietysti aina hyvä sijoitus, tai sitten voi tietysti hommata kullalle uuden yöpaidan.  

Kommentit

 1. Heippa!
  En tiedä, oletko koskaan kertonut, missä kohti Suomea te tarkalleen ottaen asutte. Minua alkoi kuitenkin kovasti kiinnostaa, kun kun olit Tirsoihin kommentoinut siitä hiippari-tirkistelijästä, sen kun on oltava sama, joka hiippailee minun kotipaikkakunnallani (siinä vaiheessa kuulemma tietää tulleensa nähdyksi ilkosillaan, kun postilaatikosta löytyy kiitoksenakahvipaketti). Siellä ette ihan varmasti asu, mutta todella lähellä epäilemättä, kun puhut jäneksistä ja kestohangista. Jos et itse paikkakuntaa tohdi paljastaa, voisitko kertoa edes alkukirjaimen? Minun muka hassu kotipaikkani alkaa K:lla.

  Olisi niin kiva tietää, että sieltäkin löytyy porukkaa, joilla epäilemättä on hyvin samankaltainen huunorintaju kuin itselläni. :)

  VastaaPoista
 2. Samalta tyypiltä kuulostaa, vaikka tässä meidän kylällä se kai ei ole hiiviskellyt -onneksi!

  Ässällä alkaa :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit