Se on Zorro - His name is ZorroSisko sanoi, että tää kissa on ihan teidän!  Saattoi se sanoa kyllä jotain ihan muuta, mutta tuon minä kuulin.  Silittelin sen kuvaa hiiren kursorilla (siis kissan, ei siskon)  ihan vahingossa ja siitä tiesin, että se on menoa.  Niin me mentiin, ja Zorro tuli kotiin.   Zorro tykkää sylitellä, se kehrää lujasti ja puskee tyytyväisenä.  Ei ujostellut yhtään.  

Talon entiset karva-asukit vielä käy läpi sitä pakollista kuviota: ollaan epäluuloisia ja sähistään.  Koira katselee alta kulmien että huoh, ei kai taas.  Mutta hyvät kaverit niistä vielä tulee, onhan se nähty. 

Nyt meillä on sitten kolme kissaa, kaksi kotona ja yksi hukassa.  Ja sydämet sulina.

*****

Sister said this cat is so yours!  She might have actually not said that, but that's what I heard. I stroked it's picture with the cursor and knew he really was ours.  So we brought Zorro home. Zorro likes to be close, he purs loudly and pushes with his head. Wasn't fearful at all.

Other furry friends are going through the basic patterns: being suspicious, hissing and such.  The dog stares at me and is all, seriously, this again? But I know they will all be great buddies eventually, I've seen this before.

So now we have three cats, two in the house and one still missing.  Our hearts are melted.Kommentit

 1. Voi että, ihanuus :) Meilläkin on tuollainen pieni, juuri tullut ja saman värinen. Ollaan ihan onnessamme ja nimekseen hän sai Peetu.

  VastaaPoista
 2. Satu, no ihan kaksoisveli oli! Onnea teillekin perheenlisäyksestä :)

  Nalle, yeah yeah yeah!

  VastaaPoista
 3. Ihana laumantäydentäjä. Toivottavasti Viirukin löytyy. Oletteko kyselleet, jos hän olisi päättänyt muuttaa naapuriin? Meidän seinänaapureilla on sellainen kissa, joka asui muutaman talon päässä ja päätti vaan muuttaa toiseen taloon. Sen kuultuani kysyin omilta kissoilta ovatko aikeissa muuttaa ja pyysin ilmoittamaan ensin.

  VastaaPoista
 4. Hän on suloinen! Meinaa iskeä kissakuume...pitää pitää varansa. Täällä huushollissa on jo kolme eläintä, se saa riittää.

  VastaaPoista
 5. Tuikkis, Viiru saisi tulla kotiin, mutta minulla on vähän epäilys, että jotain on sattunut...

  Täytyy pitää Pesoselle ja Zorrolle puhuttelu, että pysyvät kotona. Syöttää herkkuruokaa joka päivä :)

  Kirjailijatar, on, niin valloittava! Minä vähän mietin akvaariota, se on sellainen asia, josta mies on kiinnostunut... Aina joku mahtuu, mutta koska minä olen se, joka ensisijaisesti kaikki elukat huoltaa, niin onhan se totta, että rajakin tulee jossain vastaan :)

  VastaaPoista
 6. ❤ (teidän rekun ajatuksille erityisesti)
  Meidän eka katti oli just tollanen ku Zorro!
  Työnimi oli Tarzan, siitä muokkautu Pantteri ja katoamisen jälkeen pelastajaperhe oli nimenny sen Zorroksi.
  On teillä aika laaja ja monipuolinen eläintarha siellä joo, mutta kyl sinne yks poni vielä mahtuu.
  Kissat näyttää elelevän ihan omilla taajuuksillaan. Kiintiö ei oo ikinä vakio. Mutta teoriassa meilläkin pyörii täällä 4 misua.
  Meidän Pörhö ottanut taas ritolat, saas nähdä tuleeko takaisin vai onko ruoho vihreempää jossain muualla.

  VastaaPoista
 7. Siis. Jos meille tupsahtaa ikinä koskaan yksi lapsi lisää (mikä olis aika iso ylläri), ristin sen Tarzan Pantteri Zorroksi.

  Kyllä on niin taajuuksilla taas menty, tää Zorro on sylivauva, nukkuu kainalossa tai selän päällä, ihan liki kuitenkin. Ja pussaa. Iso Pesonen tutkimusmatkailee villissä luonnossa ja tulee naama naarmuilla pika pikaa syömään, sitten lähtee taas. Eikä anna lupaa silittää kuin erityistapauksissa. <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit