Koukut


Lapset on nukkuneet koko kesän samassa läjässä samassa huoneessa, ja tämä esikoisen kammari on ollut melkein tyhjänpanttina.   Tänään tehtiin pientä säätöä, ja nyt on taas kuulemma paljon parempi.  

Saunapyyhevuorten alle hautautuneet vihreät koukut on paljon nätimmät I:n huoneessa, ja vähän kärsinyt korkkitaulu on sekin aivan edukseen kun sai uutta kangasta yllensä.  Keväällä löytynyt symppis open pöytä on sekin ottanut uuden asennon, ja kirpputorilta kiikunhakureissulla löytynyt keltainen matto (voi miksen ostanut sitä toista samanlaista) on nättiäkin nätimpi.  Ja sitten tuo ikkunasta näkyvä vihreys, ihan parasta.

Ai niin, ja melkein esi-isien juttu on tuo pieni puinen hylly, sillä   se on tehty sellaisen historiallisen asian kuin puhelinluettelon mittojen mukaan.  Missähän muuten nykyään majailee ne sellaiset puhelinpöytä-penkki yhdistelmät joita ihmisillä oli eteisissä?

Tuo huone se vaan paranee kaiken aikaa, mutta eihän siellä ole pakko nukkua jos yksin pelottaa.  Talvella on kuulemma kivempi, kun silloin on kanit kaverina.  Laumaeläimiä ollaan, ja se on ihan jees.  Kommentit

 1. Heeei, mikä on tuo Peppi Pitkätossu kirja? Näyttää hauskalta versiolta. Ja kun täällä asustelee tuo über-Peppi-fani, niin siksikin kyselen :o)

  VastaaPoista
 2. No sehän on vähän uudistettu Peppi
  Lauren childin kuvittamana :)

  http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9510333972

  Tosi ihana, mutta tykkään itse kyllä enempi siitä alkuperäisestä.

  VastaaPoista
 3. Hauska huone! Ja liikuttavaa toi lasten yhdessä nukkuminen...

  VastaaPoista
 4. Juu, tänne ei saa laittaa yhtään mustaa, tykkää värikkäistä väreistä tuo tyttö :)

  Mustakin se on liikuttavaa, ja tosi ihanaakin, että tykkäävät toisistaan ja leikkivätkin laumassa. Ehkä ne sitten teininä alkaa kiukuttelemaan toisillensa. Ja mulle. Hui.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit