Koivupenkki - Birch Bench


Mies löysi kotimatkalla meille hienon koivupenkin.  Sitä löytää kaikenlaista, jos tykkää kierrellä hiekkateitä ja katsella kivoja kiviä.    Tällaista luonnonmuovaamaa kaunokaista ei toki heti kaivettu multaan, ensin piti miettiä sille arvoisensa paikka. Ja löytyihän se.  Ehkä jo parinkymmenen vuoden päästä lekottelen tuossa koivunmutkassa ja muistelen, että joo, silloin yhtenä harmaana päivänä, ja se oli kesäkuun ensimmäinen, silloin tämä istutettiin. 

(Ja sitten, noin valovuoden kuluttua siinä voisi kiikkua vaikka lapsenlapset.  Muttei mietitä sitä ihan vielä, ainakaan ääneen!)

*****

Hubby found this lovely birch bench for us on his way home.  You can find all sorts of cool things, if you like to drive around small roads and look for neat rocks.   We didn't plant this natural beauty right away, first we had to find the perfect spot for it.  And we did.  Maybe in twenty years or so, I can take a nap on it's elbow and think back on the greay summer day, it was the first of june, wasn't it, when we planted the tree and it was just a tiny little thing. 

(And then, about one light year later, our grandchildren can climb on it.  But let's not think avout that yet, at least not out loud!)

Kommentit

 1. Ohlalaa miten mahtava löytö!
  Ja siellä sä jo näköjään pötkötteletkin, mahdunko kainaloon?
  ❤ IHANA kollaasi!!!

  VastaaPoista
 2. Mahtuu mahtuu! Pistetään tuohon minikiikku, niin bonsainainen pääsee keinumaan! :)

  VastaaPoista
 3. Tulos oon! Viritetään siihen joku kattosuoja jookos, tosta Esteristä ei tiedä, kovasti tuntuu roikkuvan perässä...grgghrgrgh

  Ja toinen hanurijutska on se että bloggeri ei päivitä mulle näitä sun juttuja ollenkaan. Itseasiassa dissaa kaikki ne rakkaimmat blogit ja tarjoilee niitä joita luen harvemmin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit