Dinosauriin luu - Dinosaurs BoneMentiin metsätietä ja löydettiin hirvenjälkiä, luita sekä leppäkerttu.  Minä tähyilin karhuja ja säikähdin kanalintua kun luulin että se oli se karhu, joka lähti lentoon viereisestä pusikosta.    Hyttysiäkin oli, mutta ei vielä liikaa.  

Ja tänään paistaa aurinko!  

*****

We drove into the woods and found elks footprints, some bones and a ladybug.  I kept looking for bears, and was scared out of my pants by a big bird, but only because I thought it was a bear taking flight from the bushes next to me.    
Got stung by some mosquitos, too, but not too much yet.

And today the sun is shining!

Kommentit

 1. Lentoonlähtevät karhut on just niitä pahimpia! :D

  VastaaPoista
 2. No niin on! Ihan yhtä pahoja ku lentävät piraijat ;D

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli vasta karhu lähimetsässä- kunnes selvisi, että olikin naapurin koira - onneksi...
  Tosiaan teilläpäin on ollut joskus myös dinoja....

  VastaaPoista
 4. Täällä on lentävien karhujen lisäksi niitä ihan oikeitakin - sellaisia jotka ei säiky edes mettäkoneita, vähemästäkin tällainen hippiäinen hermostuu.

  Pari kesää sitten oli juhannusyönä yksi otso lompsinut tyynesti kylän halki matkalla jonnekin, tuosta ABC:n pihasta se oli bongattu.

  Dinot on kivempia, ihan harmittomia nykyään. :D

  VastaaPoista
 5. Ihan selki karhun jyrsimä dinosauriin luu! XD
  Voi teitä onnen eräjormia, nyt tarttee vaan vielä raksata se museo rexille. Se on varmaan ihan kevyt proggis verrattuna tohon teidän työmaahan. Saisko sen reiskoilta kaupan päälle vs. ikuinen tiketti museo rexiin...?

  Men kestä näitä sun sanavahvareita, onksulla joku taikakeino jolla niitä väännät siellä ihan irmana'

  171 onsTeha. Ää-pilkut vaan puuttuu. ;D

  VastaaPoista
 6. :D

  Meillähän on toki navetalla sitten uuden peltikaton alla tilaa vaikka kokonaiselle rexin luustolle! Sitten joku kaunis päivä kun navetan vintti saadaan kuntoon, niin sinne laitetaan valkokangas ja kattellaan Jurassic Parkkia ja muita dinoklassikoita non stoppina! Mahti-idea!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit