Sisälunta - Snowing Inside
Imuroin eilen, imuroin myös ihan just äsken.  Silti näyttää tuolta kun vähän pöläyttää verhoa ja torkkupeittoa.  (Sitä helkkarin torkkupeittoa jonka eilen tuuletin ja tamppasin).  Yhtenä aika samanlaisena kevätpäivänä monta vuotta sitten kaksivuotias Iida tanssi olkkarissa ja hihkui "Sisälunta, äiti meillä on sisälunta! Taikaa!"   
En kyllä jaksa olla ihan niin positiivinen.  Jono voimasanoja tähän _______________________________ !

Seuraava koti on sitten superkliininen vakuumimökki jossa on automaattinen robotti-imuri ja kaheksan ilmanpuhdistajaa joka huoneessa.  Sisälumi, vihaan sinua.

*****

I hoovered yesterday, I hoovered again just ten minutes ago.  Still the place looks like this after giving the curtains and the blanket a little shake.  (And I just dusted and aired  the &%¤! blanket outside yesterday.)  On a spring morning a lot like this one, only many years ago, Iida, two years old at the time, was dancing around our living room  overjoyed: "mom, look, it's snowing inside!  Snow inside! Magic!"  I'm not feeling it.  Add expletives here _______________________________!

Our next home is going to be a super clinical vacuumed cabin with automatic vacuum cleaners and eight air filters in every room.  Inside snow, I hate you. 

Kommentit

 1. Tiedän tunteen! Verhot vaan eteen niin ei sisälumi näy. Ja jos liikaa ahdistaa niin lähden ulos.

  VastaaPoista
 2. Ihanasti sanottu, sisälunta. Taian ittekin alkaa käyttämään ko. sanontaa tyyliin: " En voi imuroida, koska sitten meillä ei ole enää sisälunta ja kuinka voin sitten sisälasketella??" :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkään ei tykätä sisälumesta. Miksihän sitä sataa aina vain lisää?(: Näin keväällä se häiritsee kaikista eniten, kun ikkunatkin on vielä talven jälkeen likaiset.

  VastaaPoista
 4. Höh, kommentti katosi? Oma läppäri hajosi ja tämä miehen kone ei suostu oikein yhteistyöhön...

  Pölyt on nyt enimmäkseen poistettu, kiitos äidin ja äidin ihmeimurin, olkkarin ikkunatkin sain pestyä ja ulkolumikin on vihdoin alkanut kunnolla sulaa!

  Että kyllä tää tästä iloski taas muuttui :)

  VastaaPoista
 5. Joo! Sisälumi, ihanan positiivinen sana tälle ilmiölle :D

  VastaaPoista
 6. sementtipeura, joo, lapset ne jaksaa ilahtua kaikesta <3

  VastaaPoista
 7. Hui mitä enkelpölyjä!
  Ei muutaku toivomaan, sitä rainbowimutinta tai uutta pesää, tolla määrällä taikaa ilmassa mikään ei oo mahdotonta.
  Hileistä paljetteihin...hiplasin kaupassa hopeista kimalluspaitaa, tuhansia paljetteja - en ostanut. Tällä kertaa. Vaan sen fiksun harmaameleeratun. Ja jostain syystä aattelin sua. ;D
  Mutta lettejä mul ei vieläkään kyl oo.

  VastaaPoista
 8. Siis tällaisiin pölypilviin mätsäis kyllä paljettiasu ihanasti, ehkä mä hommaan ne hotpäntsit kotiasuksi, siivousunivormuksi. Tiiä vaikka mieskin sitten innostuis osallistumaan siihen hommaan!

  Harmaameleeraus on kyllä kunkku, jos olisin harakka niin keräisin harmaameleerattuja asioita.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit