! kuvat the selby


Okei, lisätään ensi kesän työlistaan terassin, leikkimökin ja kanilan rakentamisen sekä talon maalauksen lisäksi myös se kotieläinpuisto.  Johan siitä on kuittailua kuultukin.   Ollaan Kirpun kanssa näitä kuvia katseltuamme ihan myytyjä!     

Mitä tekee työkseen nainen jolla on miniponi kirjastossa?  No muotisuunnittelee, tietenkin! Miksikäs ei. 

*****

Ok, this summer in addition to building a terrace,  a playhouse and a  bunnyland, I think we need to get a petting zoo.   I think I've heard someone say we already have one, but what do they know, right?   Looking at these pictures, Flea and I are sold!

And what does a woman with a miniature pony in her library do for her living?  Why, she's a fashion designer, of course!   Why not.


Kommentit

 1. Voi ei, miten herttainen!
  Ja siis tähänhän vois kätevästi yhdistää sen leikkimökkiprojektin. Hitsi! Jätetään kyllä tuo paikallinen kotieläinpuisto väliin ja körötellään teille, jos tämmösen laitatte pystyyn :) (Vaikka ehkä me käydään muutenkin ;) )

  VastaaPoista
 2. Kumma ettei mies lämmenny tälle jutulle lainkaan... Se on sitten vaan pakko käydä siellä samassa vanhassa kotieläinpuistossa ens kesänäkin!

  VastaaPoista
 3. Nyt puuttuu enään se kirjasto. ;D

  VastaaPoista
 4. Katsoin vaan että kaks ponia, mutta se toinen olikin possu. En tiedä millaista olisi olla ponin kanssa kirjastossa, söisiköhän se kaikki kulmat kirjoista kun yrittäisi lukea, meillä kissa ainakin tekee niin, mutta se nyt onkin ihan kahjo.

  VastaaPoista
 5. Kääk mikä ihana sekopäinen talo :D

  VastaaPoista
 6. Tuikkis, ai teidänkin kissa tykkää järsiä kirjankulmia? Kaikenlainen pahvi maistuu toiselle meidän kateista ihan hirmu hyvin, koirakin söi yhden Potterin, mutta muita kirjoja se ei sitten olekaan tuhonnut ikinä. Hyvä maku :D

  sementtipeura, niinpä! Kyllä menisin kylään, mutta maatilalla kasvaneena mietin kyllä kuka ne kaikki kakat lapioi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit