2018Vuosi sitten tein kaksi päätöstä.  Ne olivat seuraavat: nuku enemmän ja voita lotossa.  Ensin mainittu ei ihan onnistunut, mutta lottovoitoksi voin helposti laskea parikin asiaa viime vuodesta.

Niinpä siis tänä vuonna toivon toteutuvaksi enemmän piirtämisaikaa, enemmän kirjoittamisaikaa, enemmän uniaikaa  ja ehdottomasti enemmän aikaa lukea kirjoja. 

(Vaikeinta näistä on todetusti nukkuminen, joten otan vastaan hyvät vinkit siihen kuinka malttaa mennä petiin silloinkin kun haluaisi jäädä vielä tunniksi sohvalle olemaan hiljaa). 

Ja koska se lottovoittotoive meni kuitenkin aika hyvin, niin kokeilen tänä vuonna tuota maailmanrauhaa, että toivottavasti ei ainakaan kovin paljon nykytilanteesta hullummaksi menisi.   

Onnea uuteen vuoteen meille kaikille.

Kommentit

 1. Luin tuon sun 2017 postauksen päivällä ja äsken suihkussa tuli mieleen, että on se hubaa, että me tämänpäivän 4-kymppiset voidaan olla ihan mitä vaan! Voi olla pinkki tukka ja vaikka mitä :)

  Me vannotaan joka aamu, että mennään ajoissa nukkumaan, mut jotenkin se kahdenkeskinen sohvailu vie aina voiton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä! Nelikymppiset vaan nuortuu :D Ja ihan sama kuvio, aamulla ihmettelee mikä sai taas valvomaan ja illalla valvoo sitten kuitenkin. Kyllä se oma aika vaan on ihanaa.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit