Parin viikon uutiset


Koska en nähtävästi ennätä tänne edes joka viikko, tässä uutistiivistelmä:

Ulkomailta:
Väinö täytti kolme viikkoa, minkä kunniaksi ajoin 20 kilsaa isoon kauppaan ostamaan pari juttua.  Listalla oli vauvakirja (löytyi tosi kiva!), hoitoalusta, ja sadesuoja rattaisiin.  Hoitoalustan unohdin joten piti kilauttaa kotiin että mitä siinä listassa joka jäi sinne pöydälle oikein luki. (Siinä luki sadesuoja ja hoitoalusta, vauvakirjan olin unohtanut laittaa ylös).  Sadesuoja oli väärän kokoinen, joten palautin sen seuraavana päivänä ja ostin sen sijaan soivan mobilen jossa on valaita ja laiva. Reissussa meni pari tuntia ja vauvaa oli hirveä ikävä.

Talous:
Jestas että vauvojen jutut on hintavia!  Muistelin, että sadesuoja rattaisiin irtoaa viitosella, mutta maksoivatkin kolmekymppiä!  Paitsi se, jonka ostin.  Se oli oranssi ja siinä oli tähtiä ja se oli alennettu -30%.  Mutta oli sitten liian pieni. Onneksi siskolta löytyy ilmaiseksi.  On kyllä sillä tavalla fiksuja nämä vauvajuttujen myyjät, että kun kaikkea on paljon ja söpöä ja lutuista, niin äitikuluttajan pää menee pyörälle ja tekee todella tiukkaa kulkea ostosten ohi.  

Esimerkiksi:  kuviollisia pukluharsoja?  Waaat!  Ihania, ikinä ennen tämmöisiä nähny!  Onneksi olin jo saanut pari nättiä harsoa niin maltoin olla ostamatta uusia.  (Kolme harsoa 11 euroa, siinä on rievulla metrihinta kohdillaan).

Viikon sensaatio:
Hymy! Vai oliko sittenkään?  Tai siis oli, mutta oliko tahallinen?  Onks sillä väliä jos äiti on ihan tyytyväinen joka tapauksessa? 

Työllisyys/ viihde:
Ajattelin kysäistä vauvalehdestä, kaksplussasta ja mitä näitä nyt on josko saisin aloittaa heidän Netflix -kirjeenvaihtajanaan.  On tullut aika tiiviisti katseltua telkkaa pikkuisen kanssa, kun suuri osa ajasta kuluu vauvaa sylitellen olkkarin nojatuolissa.   Tämän viikon Netflix vinkki tulee tässä:  Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi.  Ihan paras leffa ehkä vuoteen: Forrest Gump kohtaa Mielensäpahoittajan, sisältää myös räjäyttelyä ja surkuhupaisia natseja.  Viis tähteä ja aion katsoa uudelleen sekä lukea kirjan sitten kun sellaiseen riittää aikaa. Sisältää myös yhden irtopään ynnä muuta mustaa huumoria, joten ei sovi keskikokoisille lapsille.  Sen sijaan tuommoinen pieni katselee melko tyytyväisenä äidin naamaa koko leffan ajan.

Katselin myös sarjaa nimeltä Baby Daddy, koska mainittiin vauva, mutta kävi ilmi että vauvaa useammin näytettiin yhden salskean näyttelijän vatsalihaksia.  En valita, mutta nimen voisi muuttaa vaikka muotoon three guys, a girl, and there's also a baby in the background. Erikoismaininta annetaan äitihahmolle, joka on just riittävän ylinäytellyn pöhkö. 

Sää:
Vettä, räntää, lunta, ei kovin monta auringonsädettä mikä on hyvä koska kukaan ei ole saanut imuroitua ja liiallinen valo korostaa kovasti koirankarvoja sohvatyynyissä, mikä aiheuttaa herkästi kuohahtelua äitihenkilön mielialassa. Sillä saralla on muutenkin kovasti turbulenssia eikä tasaantumista ole näköpiirissä.

Terveys:
Elän sokerilla ja leivällä.  Nälkäisenä kauppaan meno on aina huono idea, mutta just näinä aikoina se on sitä todella, todella selkeästi.  Herkkuja on helppo napata sekä kaupan hyllystä että omasta kaapista.  Ostotiheyden perusteella isommat lapset elää oivariinilla ja maidolla. Onneksi on kouluruokailu.   

Lifestyle:
Meilläkin on spa-osastolla eli kahden neliön laajuisessa pukuhuoneessa hieno vesiaihe josta koira voi sammuttaa janonsa ja sitten tuommoinen aasialais-suomalainen kivi- ja käpyaihe jonka funktiota ei kukaan tiedä, mistä syystä sitä ei ehkä saada vietyä poiskaan. Kiva ja persoonallinen juttu. Voin katsella telkkarista miten muut sisustaa, mutta itse en nyt jaksa kiinnostua.  Ehkä sitten joskus taas sitäkin lajia.

Päätän raporttini tältä erää täältä tänne samaan paikkaan ja siirryn kokeilemaan josko ehtisin vielä pyyhkiä keittiön pöydän ennen kuin Väinö herää päikkäreiltään. 

Mukavaa viikonloppua!


Kommentit

 1. Ihana postaus vauva-arjesta♥♥ Ja tuo kuva♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva-arki on ihanaa, ja unista ja väsyttävää myös :)

   Poista
 2. No hei, ihan parhaat uutiset joka mittarilla! Näitä lisää niin maailma tuntuu mukavammalta paikalta elää:) Tv:stä tuleva uutisanti on niin ankeaa ettei sitä jaksa. Ja muutenkin tällaiset parin-viikon- uutiset on just sopiva kattaus polttavimmista aiheista. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä minun on pitänyt jättää oikeat uutiset väliin, tunteet sen verran herkillä ettei kykene katsomaan...

   Muutenkin tämä omien napojen tuijottelu tuntuu nyt luontevasti tärkeältä :)

   Poista
 3. Ihanan elämänmakuinen postaus :D Ja samaa mieltä tuosta satavuotias-leffasta, älyttömän hauska ja viihdyttävä! Hyvää ystävänpäivää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Voiskin tänään katsoa uudestaan kun jäätiin Väinön kanssa kahdestaan kotiin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit