Kelim

Peilissä on paksulti pölyä, mutta se sointunee teemaan.

Makkarissa on edelleen seinät maalaamatta, vaikka siitä on kohta vuosi kun kyllästyin keltaisiin tapetteihin ja revin ne alas.  En ole osannut päättää minkä värisiksi ne maalaisin, siispä ne on saaneet olla aivan au naturel.   Mutta nyt mulla on idea!  Kaikki alkoi viime syksynä kun näin Elloksella ihanan kelim-maton, mutta en raaskinut sitä ostaa (329 €, huh.).  Siispä talletin maton toivelistaan ja jäin odottelemaan alennuksia.  Monta tuotetta on toki myyty loppuun normaalihinnoin kun meikäläinen on tätä kikkaa kokeillut,  mutta...  Mutta tämä matto, se meni ensin alennukseen niin että hintaa jäi 180 euroa, ja pari viikkoa sitten sähköpostiin tuli ilmoitus: alehinnoista puolet pois.  No kyllähän minä menin ja ostin sen sitten, 90 euroa maksoin ihan mielelläni hienosta ja hyvästä matosta.  Kärsivällisyys palkitaan, ainakin jos pitää siitä itse huolen.

Kannoin maton makkariin, ja siellähän se mätsää kivasti ensinnäkin Afrikkaan ja toisekseen noihin pellavalakanoihin - kesäkassia ja uusia sandaaleja unohtamatta.  (Sandaalitkin ratsasin samasta alesta: kakstoista ja puoli euroa, enää puuttuu kesä!)

Matto on kaunis ja fiilis makkarissa alkaa olla hyvä.  Pitkään suunnittelemani komeroremppa saattaa hyvinkin tapahtua loppuvuodesta, ja ne seinät aion maalata ihan vaan lämpimällä valkoisella.   Tai sitten jollain auringon paahteisella haalealla värillä... Ehtiihän tässä taas mietiskellä.  Uudet lukulamput on jo siellä toivelistalla odottamassa, saas nähdä miten käy.

Kommentit

 1. Onpa kiva matto ja hyvä ale! :)

  Meinasin vitsailla jotain lakanoiden vaihtamisväleistä, kun aattelin että sulla on ollu nää samat lakanat muka siitä asti kuin sait ne, mutta muistin sitten että en ole ite muistanut vaihtaa petivaatteita pitkään aikaan ;) (Ja näin kirjoitamme ylipitkiä virkkeitä.)

  VastaaPoista
 2. Ihana matto ja ihana Afrikka-kartta! Mistä olet kartan löytänyt? Itsellä etsinnässä samantyyppinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on tosi ihana, luonnossa se oikein säteilee ihanuutta huoneeseen <3 Afrikan kartan löysin keväällä erään koulun irtaimiston myynnistä, jonka bongasin aivan sattumalta facebookista. Samalla ostin myös Etelä-Amerikan.

   Poista
 3. Kaunis matto, ja se oli teille tarkoitettu! Olisikohan nyt rouva valinnut lakanat? Hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä oli kohtalo! Mies vähän moittii hajua, matto on siis villaa, mutta minusta se on vaan kaikkea ihanaa. Matto siis ;)

   Ja kyllä, tällä kertaa petaus on mun käsialaani :D

   Poista
 4. Onpa nätti matto. Minäkin tykkään noista kelimeistä ja yksi sellainen meillä onkin. Ovat semmoisia lämpimän värisiä. Vaikka taitaa niitä olla mustavalkoisiakin. Henkkamaukalla oli kelim-tyynynpäällisiä ja semmoiset kotiutui meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosi nätti, luonnossa värit on kauniin ruskeita enemmän kuin punaisia, tuo paljon lämpöä... Ne musta-valkoiset ja harmaat kelimit on kans nättejä, mutta luulen, että ne olisi meillä aika pian kokoharmaita. Tässä mun matossa ei näy lika! :D

   Poista
 5. Ihana matto! Ja sopii kyllä niin täydellisesti afrikan kanssa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit