Puput - Bunnies


Nuuhkis on jo ihan kesy.  Se tykkää pötkötellä ja olla lellittävänä, jopa niin paljon että kun Viljamin turkkia harjataan (mitä herra inhoaa), Nuuhkis tulee mustasukkaiseksi. Useimiten se saa kuitenkin omia meidät, sillä Viljami on vieläkin vähän arka.  Tai ehkä se vaan ei tajuu meitä ihmisiä ja tahtoo olla omassa rauhassa.   Ehkä sen mielestä takkuinen huopaturkki on stylempi kuin ilmava karvakasa.   Siitä huolimatta harjaan.  Kestäköön sen kuin mies.
 

*****

Nuuhkis likes us now.  She loves to lay beside us being pampered, even so much so, that when I'm trying to brush Viljami (which he hates), she gets jealous. Most of the time she has us all to herself, though, because Viljami is still a bit wary.  Maybe he just doesn't get us humans, and wants to be left alone.  Maybe he thinks that felted dreads are more stylish than brushed, fluffy fur.  Maybe, but I'll keep brushing anyway.  He'll just have to take it like a man.Kommentit

 1. Oi miten ihania!!! Kanikuume nousee,,,

  VastaaPoista
 2. Voi jänöpuput, olettepas te hauskoja. Ja onnea edellesen merkinnän kamerasta, hyvä valinta, nuo laatikot kun lähes poikkeuksetta vielä toimivatkin, vaikka olisivat kuinka vanhoja tahansa. Mulla on mun vaarin vanha neuvostokamera ja se tekee hyvin mystistä kuvaa.

  VastaaPoista
 3. mustakissa, suosittelen! Laskevat verenpainetta ja ovat mukavia kaikin puolin. Paitsi silloin kun purevat, mutta ei onneksi kovaa ;)

  Tuikkis, täytyy kaivaa jostain tietoa tuohon laatikkokameraan, mistä siihen filmiä saisi ja missä sen vedostaisi? Onko näille nykypäivänä joku paikka mistä tilata tarvikkeita ja kuvia? Jännää!

  VastaaPoista
 4. Tavallinen 120 filmi käy luultavasti siihen. Mä tilaan filmit telefotosta ja lähetän kuvatut filmit Who's next lab-nimiseen paikkaan kehitettäväksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit