Nainen on terve kun se leikkii!


No siis siivotahan mun piti, mutta eihän siitä mitään tullut kun sain kuopukselta luvan tehdä prätsille uuden naaman.  Olen halunnut kokeilla siitä asti kun näin että tällaista voi tehdä.  Ensin käytin yli tunnin takkujen selvittelyyn eikä se ollut kuulkaa mikään kevyt askare! (Tuo kuvan tukka siis oikeesti on se harjattu versio).  Hajotin prosessissa sekä kamman että harjan ja sain kaupan päälle hauiksen kipeäksi - hyvä reeni siis.   Pahimmat Van Halenin bändäri -vibat sain kuitenkin selätettyä ja pääsin naaman kimppuun.  Entiset silmät ja huulet lähti pois kynsilakanpoistoaineella,  vanulapuilla sekä parilla topsy-puikolla.  Ja päälle uutta.  

Silmien valkoiset osat ja hampaat maalasin akryylimaalilla, muuten käytin puuvärejä, pastelliliituja ja tussia. Mitä nyt satuin löytämään. Täytyy hommata paremmat pensselit ja pastellipuuvärejä... Ja ehkä fiksatiivia jota vetää tuohon pintaan ettei värit leviä leikkiessä?  

Prätsistä tuli aika kiva.  Silmät on eri parit, joo, eikä jälki nyt mitään mestariluokkaa ole, mutta silti.  On tää kivempi kuin alkuperäinen.  Pisamatkin sain tehtyä Viljan toiveesta - itsehän neiti oli koittanut tehdä niitä violetilla glitterillä.  Äitin tyttö.

Nimeä en keksinyt, mutta ajattelin tehdä uudet vaatteet.  Tämä mimmi on selvästi merirosvo (koska puujalat), joten tarvitaan silmälappua (ei sitten näy se eriparisuuskaan!) ja polvihousua kehiin, mies askartelee varmaan mielellään miekan.

Ihan hitsin hauskaa, taidan seuraavalla kirppisreissulla metsästää lisää nukkeja leikkeihin.

Kokeilkaa!

EDIT:  Joo ei kuulkaa kestäneet leikkejä pastellit ja puuvärit edes fiksatiivin alla, maalasin kulmat, pisamat ja muut uudestaan akryyleillä jotka kestää paljon paremmin. Hienommat toteutukset sopii toki katseltaviksi, mutta ei arkikäyttöön!

PS: Facebookin puolella mm. ennen -kuva  :)

Korkokengät?- Nääh.  Puujalat ne olla pitää.

Kommentit

  1. Paljon kivempi kuin alkuperäinen! :)
    Jostain muuten luin, että nukkejenkin hiuksiin vois laittaa hoitoainetta.

    Ja en kestä! Puujalat! :DD
    Voihan sille 3D-tulostaa varvastossujalat tai veistää puusta vähän pitemmät puujalat, jos hameet laahaa maassa. (Vaikka enpä kyllä muista nähneni ensimmäistäkään pitkää Bratz-mekkoa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tuota tuijotellut koko päivän tyytyväisenä (on livenä tosi nätti, vaikka itse kehunkin). Vilja ja Iidakin huokasi ääneen kun näki. Kehu kehu.

      Kokeilin muumisuihketta, auttoi vähäsen!

      Tero jo suunnittelee 3D-saappaita, mutta mun täytyy kai hommata oma brätzi jos aion tehdä merirosvon. Tämä kyseinen on kuulemma pormestari.

      Poista
  2. Onpa todella upea!! Tarkka käsi! Uskaltaisinko yrittää tätä meidän neidin Bratzeille... Hän on niin pieni leikkijä itsekin, että niiden hurjat sotamaalaukset tekisi mieli hävittää. En tosin ole kovin vahva piirtelijä ja sekin vähä taito, mitä on ollut, on jo pahasti päässyt ruostumaan.

    Hiustenhoitovinkkiä löytyy muuten täältä http://harmaata.blogspot.fi/2014/01/uusi-vuosi-uudet-hiukset.html. Toimii todella hyvin, mutta valitettavasti lopputulos ei leikeissä ole kovin kestävä, leikit kun ovat vauhdikkaita. Mutta ainakin saa otettua yhden hienon kuvan,, ennen kuin ovat taas ihan pörrössä...

    VastaaPoista
  3. ... ja vielä lisänä äsken löydetty kuuma vihje: hiusten avaamiseen tarkoitettuun kuumaan veteen aavistus pyykinhuuhteluainetta auttaa pehkon selvittämiseen - jos tästä oikein harrastuksen itselleen haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, katso vaikka youtubesta joku hyvä video mistä saat vinkkiä, vähän kerrallaan kun tekee niin onnistuu :) Ja jos ei onnistu niin ainakin on hauskaa!
      (nyt en löytänyt enää sitä videota minkä aamulla katsoin)

      Laitan huuhteluainevinkinkin korvan taakse, kiitti :)

      Poista
    2. Joo, tämä asia kyllä jäi hautumaan mieleen, nukkeja kun on tulossa käytettynä tänne huusholliin vielä lisää. Pakko hakea varmaan vinkkivideota ja koettaa vaan uskaltaa. Ja sitten tietysti tuunaamaan vaatteita uuteen uskoon... :D

      Poista
  4. Olipas yllättävän oudon näköinen yksisilmäisenä.
    Mut siis noista eriparisista silmistä. Kun katson peiliin tai valokuvia, ei ole mullakaan symmetriset. Eikä muuten entisaikojen kansainvälisen kaunottaremme Anne Pohtamon ole keskenään samanlaiset.
    Tietty toishan se silmälappu asennetta.
    Inhimillisemmän on tuo nukke muutoksen jälkeen.

    VastaaPoista
  5. Meidän tyttönen sai viikonloppuna elämänsä ensimmäisen brätsin. Ja se näytti aikalailla normaalilta! Mutta se olikin hippisurffari-Bratz :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit