Tää tekis nyt jotain kivaa

Joutsenen sulka löysi paikan...

Taas sunnuntai, ja taas kuvia työhuoneesta.  Ja TAAS meni viikko ihan supervauhtia ohi!   Tänään aion tehdä ajatustyötä ja piirtää.  Paitsi että käytin ihan liikaa aikaa kuvien ottamiseen ja niiden lisäämiseen tuonne Styleroomiin.  Jo talvella sinne kirjauduin, mutta nyt vasta lisäsin ensimmäiset kuvat.  Työhuoneesta, kuinkas muuten.  Huoneessa on tehty sellainen suuri muutos, että siivosin ja laitoin oven kiinni.  Täällä mä nyt sitten istun omassa rauhassani ja teen kaikkea muuta kuin sitä mitä piti.  No sitäkin kyllä mietin, että ajatustyö on käynnissä.  Huoneessa on nyt jotenkin tosi hyvä henki, tuntuu että voi saada aikaiseksi vaikka mitä...    Paitsi että ihan just täytyy lähteä tekemään ruokaa ja iltapäivällä voisi tietysti käydä katsomassa taas koiranpentuja.   Mutta jos sitten olisi sen vaikka minkä vuoro?

Ajatustyötä on menossa monellakin saralla, esimerkiksi on tullut pohdittua valintoja.  Sitä mitä elämässä piti tehdä ja mitä olen sitten päätynyt tekemään. Tämähän on meikäläisellä melko säännöllisesti esiin putkahtava juttu, mutta nyt tuli aika vahva tunne siitä, että jotain tarttis tehrä. Jotain ihan muuta.  Ja kun ei selkeää tienhaaraa ole  eteen tipahtanut, niin ajattelin ihan itte vähän leventää tätä nykyistä polkua.  Ideoitahan on,  seuraavaksi täytyy alkaa toteuttamaan, näin se varmaan menee? 

Leppoisaa sunnuntaita, tehkää sitä mitä tuntuu kivalta tehdä ainakin tämä päivä!

Kommentit

 1. Joo-o, näin se menee. Itse se on polut levennettävä, varsinkin sinne suuntaan mihin oot ryhtymässä…*Irman kolmas silmä sanoo näin*.
  Sulkia sulla on jo enemmän ku tarpeeks, niillä lentää monta nuolta kuule. Faabercastelitkin on jo ojentunut sua kohti… ;)
  Ihanat kuvat. Tuli hyvä fiilis. Taidan laittaa sulle omalle puolelle oman näpsyni. Välillä täällä kuljetaan laidasta laitaan, mut sit taas ykskaks polku kapenee ja tulee tiheetä risukkoa, mutta niistähän veistetään niitä nuolia. <3 PUS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risukoita on raivattu, jestas, että onkin! Nyt aletaan lapiohommiin ja sävelletään sitä mukaa kun homma edistyy.
   Visio on. Mieluummin sellainen leppoisa omantahtinen polku kuin viiden kaistan pikatie.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tästä hyvä tulee :)

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit