Mukimarkkinat

 mun möröllä on hienot kädet ja kaikki.

Jaa vai on uudella muumimukilla menekkiä?  Se onkin nätti.  Olin ajatellut ehkä hankkia yhden itsellekin, mutta aika ovelasti uutisointi sai mut haluamaan sitä vähän enemmän.  Kun niissä osassa on ne silmälasit. Tätäpä en tiennytkään, kymmenen pistettä kuvittajalle!

Sinänsä ei ole tarvetta uudelle mukille, ei edes uudelle muumimukille, koska ostin itselleni joululahjaksi tämmöisen kaunokaisen.  Se pesee mielestäni arabian mukit kahdesta syystä.  Ensinnäkin, siinä on Toven - sen Toven -  oma kuvitus. Toiseksi, se vetää riittävästi teetä, koska on virallisesti keittomuki. 

Muumimarkkinat on melkoiset, mutta tarvitseeko tässä hätäillä yhden mukin hankkimisessa jos se on kuitenkin tarjolla koko vuoden?  Vai onks tässä nyt jotain mitä en tajua?  Toisaalta jos jotain on pakko saada niin se on sitten pakkosaada.  Niinku vaikka nyt Japanilaiset muumifiguurit.  Koska nämä on paljon hienompia kuin ne suomalaisversiot.   Ja sitäpaitsi nämä  olivat kylläkin melkeen tarvehankinta. Kyllä kai jokaisessa uimahuoneessa pitää kunnon figuurit olla. Daa.

Kommentit

 1. Tiedätkö, se uusi muki ei ollut kaupassa yhtä nätti kuin uutisissa - siksi ei harmittanut, kun ei ole varaa ostaa. (Paitsi silmälasiversion olisin ostanut, tietysti.)

  Sun figuurit on kyllä ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
 2. Lisäksi tykkään mun Muumipeli-muumimukista hurjasti :)

  VastaaPoista
 3. Tuo sun muumimuki on kyllä ihan oikeasti hieno.
  Muumimukit yleensä on sellaisia keskinkertaisia, ihan söpöjä ja meilläkin on pari sellaista muksuille, mutta ei ne muutoin sykähdytä.

  VastaaPoista
 4. Hei. Kerro vielä, mistä silmälaseista te juttelette ja mistä tuo sinun oma ihana muumimukisi on ostettu?

  T. Sari S

  VastaaPoista
 5. Maija, minäkin olen nyt niin ihastunut Toven värinkäyttöön, että tuo kirkkaampi värimaailma on vähän vähemmän mieluisa. Mutta on se silti ihan hieno muki, koska ne silmälasit :)

  Lievestuore, minäkin tykkään tästä, tuo maalaus on niin satumainen... Meillä on aika paljon muumimukeja, lapset on saaneet niitä lahjoiksi ja itse olen ostanut joitakin noita viimeisimpiä kausimukeja joissa on vähän enemmän Tove Jansson -tunnelmaa.

  Sari Salminen, no kappas, mä unohdin linkata sen iltalehden uutisen, tässä: http://www.iltalehti.fi/asuminen/2014010917913618_an.shtml

  Ja minun mukini on Japanista tilattu, haulla "Yamaka moomin soup mug" löytyy esim. Ebaystä, mutta tilasin Japanikosta, tuli postikuluineen pikkuisen edullisemmaksi.
  http://www.japanikko.com/index.php?cPath=27_31

  VastaaPoista
 6. Hihhii, käväisin Sellon Prismassa ja siellä niitä mukeja oli ihan valtavasti. Huikkasin sitten miehelle, että kurkkaanpa, onko näissä niitä silmälaseja. Mies siihen, että eiköhän nuo ole jo ratsattu. Oikeassa oli. Kun kävelimme uudelleen ohi, oli siinä pöydän äärellä taas joku ratsaamassa mukeja. Itse ajattelin myös, että jos silmälasiversio sattuu kohdalle, ostan sen sitten.

  VastaaPoista
 7. Mun oli pakko metsästää pikkuneidilleni talvinen uimahuone tyyppeineen, kun semmosen täällä blogissasi näin. Oishan nuo Japani-figuuritkin aika hienoja! Kunpa onnistuisi siirtämään lapselle muumit niinä itselle tuttuina Tove-muumeina eikä niinä piirrossarjamuumeina.

  VastaaPoista
 8. Kiki, voin kuvitella, että jää pian lasittomat mukit hyllyyn kun kaikki tahtoo sen erikoisen kappaleen :D

  Mymlan, (hyvä nimi sulla!) ai että mua pikkasen harmitti kun sellainen oli kuulemma naapurikaupungin kirpparilla, mutta joku oli sen tietysti jo ostanut. Mutta ei se mitään, mä aion yrittää tehdä itse! Piirrossarjamuumeissakin on sentään jotain tarinoiden hengestä, mutta tietysti tuota krääsää muumien ympärillä on niin massiiviset määrät, että sieltä sitä on kyllä vaikea löytää...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit