Kuvitusta

Gama Go on suomeksi varmaan että ihan hitosti kaikkea jännää sälää.

Minä silitin tytön mekkoon kuvia ja sisko piirsi sen käteen tanssivan luurangon.   Kettu on kestänyt jo yhden pesun ihan kiitettävästi, kohta se pitää laittaa koneeseen jo toistamiseen koska neiti haluaa pukea mekon taas huomenna. Luuranko ei ole vielä pesulle päässyt. Silityskuvavihkossa on vielä vaikka mitä hauskaa, puuttuu vaan sopivan neutraalin värisiä vaatteita mihin niitä kiinnittäisi, mutta  eiköhän me jotain keksitä kunhan jaksetaan alkaa miettimään.  

On sellainen perusteellisen laiska sunnuntai.  Pitäis siivota, mutta toisaalta mitäpä jos ei alkais.  Aion keksiä jotain siivoamiselle sukua olevaa tekemistä, kuten uudelleenjärjestelyä.  Yksi kaappi haluaa selvästikin muuttaa alakertaan, asialle on tehtävä jotain.  Imuriin vois tarttua sitten huomenna.

Kommentit

 1. Pirkko, olen saanut tuon kirjasen lahjaksi, mutta kun googlaa "gama go instant iron on", niin löytyy esim amazonilta!

  VastaaPoista
 2. Oi niin ihania näissä kuvissa, että heti piti tilata itsellekin. Mun luottokirjakaupasta (adlibris) lähtee tulemaan. Tuskin maltan odottaa!!!

  VastaaPoista
 3. Ah no adlibriksen unohdin, se on kyllä kätevä paikka ja kiva kun saa ilman toimituskuluja :)

  Ollaan silitelty jo lisääkin vihkon kuvia, tosi mukavasti saa uudistettua vanhat vaatteet.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit