Vapaapäivänä


Juodaan monta kuppia teetä, hoidetaan pyykkejä ja tiskejä, kerätään pikkulegoja, pörrätään ja käydään spontaania kemiallista sotaa täitä vastaan.  Kuopuksen päästä niitä ei alkusäikähdyksen jälkeen onneksi löytynyt, mutta ajatus on niin inha etten uskalla olla varma. Käsittelyyn siis myös koululaiset.  

Mitähän täit puuhaa kesäisin, kun niistä ei silloin kuule juttua?  Makoileeko ne jossain piitsillä sateenvarjodrinksuja siemaillen ja muuttavat sitten talveksi muksujen kuontaloihin herättämään herkkien pienten äitien murhanhimon?   Luulisi, että rauhallisempiakin asuinpaikkoja maailmassa on.  Alle kymmenvuotiaan pää on melko mobiili asunto!  Ehkä ne kaipaa sitten vähän vauhtia ja jännitystä sen kesäpiileskelyn vastapainoksi. 

Apteekissa oli muuten pari vaihtoehtoa päähän laitettavaksi, toinen oli sellaista joka tukehduttaa täit ja toinen sellaista joka tappaa ne.  Mustaa farmaseuttihuumoria :) Ostin  tuota jälkimmäistä, koska kuulostaahan se nyt tehokkaammalta kuitenkin.

PS:  Nöyrimmät pahoittelut kaikille joiden päätä alkoi kutittaa.

Kommentit

 1. iiiuuuuIU! yök! tämä kesällä biitsillä maakaava komppanja ei saa säälipisteitä.. kaiken muun jotenkin klaaraan.. MUTTA nuo vintiöt pe-lot-taa. olen onneksi säästynyt, mutta se pieni mahdollisuus saa minun pääni kutiamaan.

  VastaaPoista
 2. Aaahhaahaa, ne iljettävät kostajat siis tulivat teille. Kävivät meillä jo alkusyksystä, mutta kuulemmati ovat kierrelleet siellä sun täällä. Tsempit hinkkaushommiin, se on rattosaa se!

  VastaaPoista
 3. Voi ei. Nyt rupesi kutittamaan ihan kauheasti. :D

  VastaaPoista
 4. marjo, juu ei sääliä eikä armoa mokomille, nirri pois vaan.

  heidi, eipäs tulleetkaan, oli onneksi väärä hälytys tällä kertaa!

  Silti oli pakko laittaa myrkkyaineet omaankin päähän ja kohta lähden vielä vaihtamaan petivaatteet, koska muuten kutisee ihan varmasti eikä uni tuu!

  Erica, hihi, vahinko kiertämään :D

  VastaaPoista
 5. Miks sä kirjotat Tiina mun elämästä?
  Teepaketitkin muistuttaa erehdyttävän samoilta!
  Älä nyt vaan sano että notkut siellä harmaameleeratut verkkapöksyt jalassa kukka letissä?! ❤

  No tottakai ne imuroivat niitä sateenvarjodrinksuja - ovat lomalla. Ehkä Yyterissä tai jossain. Leirintäalueella. Sit ku campingit syksyisin klousataan ne pakkaa kimpsunsa ja kampsunsa ja hyppää viimeseen "mobiiliin asuntoon".

  Poikanen sanoi luultavasti syntyvänsä seuraavassa elämässä taatusti täiksi, karman laki katsos...

  Peeäs. Enää ei kutita.

  VastaaPoista
 6. Nanskunen, To-dellakin on harmaameleeratut jalassa ja teet taas porisemassa, koska arvaas mistä nyt kutisee kun koulu lähetti kaksi sähköpostia ja pari paperista kirjelmää aiheesta "KIHOMATOJA". Päiväkoti muisti meitä samasta aiheesta jo viime viikolla.

  Pehmolelut, petivaatteet ja patjat on pihalla, koska ihana Suomen talvi järjesti kuin tilauksesta paukkupakkaset tälle päivälle. <3  VastaaPoista
 7. Nuo teet on kyllä hyviä, vasta löysin ne kuppiini :)

  VastaaPoista
 8. Katja, niin on, tuo appelsiinitee on lemppari ja inkivääritee varmasti flunssaisena ihan parhaimmillaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit