Sairastuvalta moi!Ollaan sairastettu.  Mies osti piipun ja minä halusin värjätä vaaleanpunaisen tukan, mutta tytär (vanhin) kielsi.  Niin että en sitten värjännyt.  Ehkä kesällä.

Meidän jänikset näkyi kotoliving lehdessä, tuolla ne loikkii tyylikkään hajottamo -olkkarin vieressä, ja ovat nyt ihan julkkiksia. Kissat jäivät vaille mainintaa, täytynee korjata asia tässä: koira, kaksi kania ja kaksi kissaa myös.  Oli myös Pena, muttä Pena kuoli juuri sinä päivänä kun olin ajatellut julkkistaa hänetkin täällä blogissa kuvan kera. Tältä Pena suunnilleen näytti.  Nyt on vesipurkissa kasvamassa liuta Pena junioreita ja mies on ihan lääpällään. Itse tykkään enemmän noista karvaisista otuksista...

No, sitten kuulkaa sairastettiin taas, ja sairastetaan yhä.  Olohuone on kuorrutettu patjoilla ja peitoilla ja pölyllä ja lemmikkien karvoilla.  Suoritin just puolitarmokkaan imuroinnin, että on mukavampi pötkötellä.  Onni on imuri joka tekee töitä nytkin kun hörpin inkivääriteetä läppärin ääressä.  Vielä pitäisi ehtiä kauppaan ennen kuin kuume nousee uudestaan. 

Valtavan kaunis päivä tuolla ulkona, vedän vähän toppaa ylle ja lähden pulkan kanssa hakemaan karjalanpiirakkaa ja viiliksiä, ainoat asiat mitä täällä kukaan viitsii syödä. 

Kommentit

 1. Mää oisin kans enemmän karvaisten kuin ton Penan perään, tiiä sitten miks... On vähän kissakuumetta...en oo viittiny avautua asiasta sen enempää...yks on jo, ja iso akvaariokin, jossa syötävän kokoisia eväkkäitä. Nuo jussit on ihanan muhkean näköisiä. Kai tää on muotoaan muuttanutta vauvakuumetta ehkä?

  Musta on tullut outojen ihmisten blogeihin lätisijä. Se on tää kotona olo, kun oon ollut lomautettuna. Käyn vaan joriseen kommentteihin jotain. Voihan aargh! No, ei taida olla vaarallista.

  VastaaPoista
 2. Rauha Penan sielulle.

  Ja mä jo katoin että nyt sä oot alkanu polttelee piippua. Vois heittää jotain salviaa sinne pesään ni kummasti paranis koko pesue.
  Ehkä toi kuplapuhallin natsaa bättre. Niitä ei tartte imasta sisäänpäin. Kun jo ennestäänkin kuplii...

  Voisko saada nimmarein varustetut papanat kummaltakin julkkikselta?

  Hei, löytyykö tota Kotoa paperiversiona jostain normikaupasta?
  Tahtoo lukee.

  Et usko siskosein, MUTTA vaaleenpunanen väritötterö jo käväisi kädessä ennenkuin tulin järkiini.
  Permis ei enää hotsita (vaikka saattas saada sellasen lilaan vivahtavan värihuuhtelun kaupanpäälle), mutta sellanen vaisu hattaranpinkki ois kyllä aika tahmeenviilee.
  Tietkö siitä mikä lähtee pesussa pois pikkuhiljaa?
  Sitten kesällä.
  Ainakaan tähän talvinaamariin ei sovi just nyt yhtään mikään.
  Laita kuvia jos hairahdut!
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Ehtoisa emäntä, lätise toki, se tässä on vähän ideana :)

  Jänikset on kovasti kutistuneet, tuo kuva on viime keväältä. Mä luulen, että kun kesällä tottuivat isoon pihatarhaan, niin nyt eivät jaksa viihtyä pienessä sisähäkissä. Ymmärrettävää.

  Nanskunen! No just se hattara! Mutta ei permis, vaikka se kyllä täydentäisi luukin sitten ihan viimesen päälle.

  En polta mitään, mutta salviaa tykkään haistella, sattuu olemaan yksi mun lempparihajuistani. Mulla on joku viehtymys tuohon piippuun, se on sellainen merikarhumainen asuste. Sopii tuolle mun karhumiehelle.

  Papanoita saa ihan vaikka kauppakassillisen, nimmarit täytyy neuvotella jänisten kanssa.

  Mä olen kuule innostunut yhdistämään talvinaamaani neonvärejä, ihme juttu.

  Tuota kotolivingiä saa kaupan hyllyltä, tosin meitä siinä ei ole tuota yhtä mainintaa enempää.

  VastaaPoista
 4. Onnea pupuille julkkissuudesta (tai julkisuudesta, jos kuulostaa enemmän suomelta) ja keveät mullat Penalle!

  Auts, toivottavasti sairastuvalla voidaan jo paremmin!

  VastaaPoista
 5. mustakissa,kiitos, sitä odotellessa!

  Villasukka kirjahyllyssä, välitän onnittelut :)

  Osa potilaista on jo paranemaan päin, mutta meitä on vielä pari, jotka saa jonkun aikaa luultavasti jatkaa potemista...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit