Nyt on näin:


Haluaisin olla Anssi Kelan kaveri. Luulen, että Anssi Kela on sellainen kaveri, jonka seurassa viihtyisin ihan hyvin ja tämän asian totesin kun luin  Matkamuistoja. (Kiitos vaan siskolle taas lainasta).   Tahdon, että Anssi kuuntelee mun ongelmiani ja opettaa miten niihin voi suhtautua sillä  nyt on näin  asenteella, koska se tuntuu Anssilla olevan hanskassa.

Kirjassa Anssi Kela kertoo Anssi Kelan elämästä keikkamatkoilla ja hammaslääkärin tuolissa. Siitä miltä tuntuu kun ei ole enää niin suosittu kuin ennen, mutta enemmän kaikesta muusta.  Muusikon arjesta, johon sisältyy kirjoittamattomia sääntöjä (seisovat aplodit keikkabussissa kun tien molemmin puolin näkyy vesistöä) ja veristä kilpailua (Anssilla on hallussaan kyykkyjuoksun ennätys reitillä keittiö-ruokahuone-olohuone-eteinen-keittiö 9.51).   Siitäkin Anssi kertoo miltä tuntui pienestä Anssista kun puolukka tuijotti takaisin ja miten rokkarista tuli ensin haaveammatti ja sitten oikea ammatti. Anssi Kela on paitsi hauska, myös hurjan rauhallisesti elämään suhtautuva mies. Fiksukin vielä.  Itse olen vaan hauska ja sitäkin satunnaisesti, elämänhallinnassa olis parantamisen varaa.   Enkä osaa soittaa kitaraani, ehkä Anssi auttaisi mua siinäkin?

Matkamuistoja on mukava kirja, sellainen sympaattinen ja hyvin kirjoitettu, rehellinen ja sydämmellinen, hassu.  Onhan tätä nyt pakko suositella. 

Kommentit

  1. Mä haluan olla kanssa Anssi Kelan kaveri. Vaikuttaa fiksulta ja symppikseltä tyypiltä, tykkään hänen blogista myös.

    VastaaPoista
  2. Jonna, täytyy perustaa sellainen Anssi Kelan kaverit -kerho!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit