Pihkassa


-Mies osti hienot lukulamput ja minä ruuvasin ne seinään.  Pitää ostaa vielä valoa niihin sisälle, kaapista oli kaikki lamput loppu.  Minä ostin rakkaustyynynpäälliset, ja mies sanoi että onpas söpöt.  

-Eilen kopsautin pään käpyyn ja olin ihan pihkassa.  Isä käski hieroa tukkaan voita ja se tepsi, pistäkäähän korvan taakse!

- Ajeltiin uudestaan merenrantaan, mutta ei ollut enää ihan niin kesäistä.  Kotiin ajellessa radiosta tuli hyvää musaa, bändin nimi oli helppo muistaa ja tämän aamun olen kuunnellut youtubessa.  Tämä on ihana.  Aion ostaa levynkin ensi kuussa.
Kommentit

 1. Kaikkee ihanata ja näin arjesta tulee yhtä juhlaa, niin pienillä jutuilla!

  VastaaPoista
 2. Omalta mieheltäni (ja myös multa) sulle ainakin neljäsataa pluspistettä ja seitsemäntoista papukaijamerkkiä musamausta (ja myös rakkaustyynynpäällisistä).
  Meillä ei oo kuunneltu varmaan ikuna mitään niin paljo ku Grizzly Bearia, ja meillä kuunnellaan paljon musaa.

  Lisäsuperbonuspisteitä myös lampuista ja voiniksistä :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkea kivaa taas täältä löytyy, voi NAM! Ja muutoksia tupsahdellut jos vaikka mitä sitten viime käymän. Jännä ilmiö tuo "musta" nyt monessa paikassa - siistiä!

  VastaaPoista
 4. SuperSanna, arkijuhla on kyllä ihana asia, mutta viimeksi tänään vetäisin kyllä kunnon kiukut kotitöiden takia :D

  eilen tein, voi kiitos, minnekähän mä nyt laittaisin kaikki pisteet ja papukaijat esille... Postilaatikon kylkeen ehkä? :)

  Tämä Grizzly Bear on kyllä sellainen, että vei jalat alta, sitä sattuu nykyään tosi harvoin!

  Sari, tuota mustaa on meille hivuttautunut koko ajan lisää, tykkään kyllä!

  Keittiön seinätkin on jo mielessä valkoiset, en vaan ole vielä jaksanut ruveta maalaamaan... Saa nähdä jaksanko ikinä :D

  VastaaPoista
 5. Wautsi mitkä lamput! Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Emmo, tänks! Niin tykkään mäkin :)

  VastaaPoista
 7. Näyttääpä hauskalta uudet lukuvalot. Me ostettiin samantyyppinen punaisena Bauhausista kun oli niin halpa ja hieno mutta ei olla vielä keksitty, mihin sen laittaisi.

  VastaaPoista
 8. Jutta, mä tykkään noista kyllä tosi paljon, ensin suunnittelin sellaisia roikkuvia työvaloja, mutta nuo on just hyvät :)

  Meeri, niin on, tuollaisia löytyy ellokselta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit