Koukussa - Hooked


Tätä tapahtuu enää aniharvoin: otin käteeni kirjan joka kaappasi mukaansa!    Murhia, menneitä aikoja, sankari joka on paljosta velkaa Holmesille ja luonnontieteellinen museo.   Muuta negatiivista sanottavaa en keksi, kuin että tarina loppui liian pian ja kirjasto oli mennyt kiinni jo neljältä enkä saa  mistään nyt lisää koko viikonloppuna... Voi Pendergast,  minkä teit.     

Ei mikään tusinadekkari*, suosittelen!

* Sellainen, jossa on laiska juoni,  ei yllätyksiä tai jännitystä ja jonka katsoisi mieluummin telkkarista kuin tuhlaisi siihen yhtään ylimääräistä aivosolua.

*****

Well, this doesn't happen too often these days: I picked up a book, and was totally swept away by it.   Murder, past times, a hero that owes a lot to Sherlock himself, and the museum of natural history.  The only negative thing I have to say, is that I read it too fast, the library is closed and I can't get my hands on another book by these two... Damn you, Pendergast, for being so entertaining.

Not your average whodunit, absolutely definitely worth reading!

Kommentit

 1. Heii, kiitos kirja vinkistä, täytyy etsiä käsiini tuo! Se on parasta kun kirja vie mennessään! :)

  VastaaPoista
 2. Oleppa hyvä :)

  Googlasin, että näitä Preston / Childin kirjoittamia Pendergasteja on suomennettu vasta kolme... Toivottavasti ne kaksi lukematonta löytyy pikkukirjastomme hyllystä maanantaina!

  Ei vaan jaksais odottaa, höh. Olis just hyvä kelikin lukea lisää hyviä kirjoja!

  VastaaPoista
 3. Minäkin jäin Pendergastin koukkuun. Olen lukenut myös toisen suomennoksen Kuoleman asetelma, suosittelen! Päätin tässä välissä lukaista sarjan kaksi ensimmäistä kirjaa, joita ei ole suomennettu ja hyökkään sitten kolmannen kirjan kimppuun.

  VastaaPoista
 4. Ira, etsin käsiini heti maanantaina! (kirotut kesäaukioloajat).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit