Kolme päivää aamusta iltaan - Three Whole Days



Kolmessa päivässä ehtii tutkia kolme kivaa paikkaa melko tarkkaan, kun lähtee aamulla ja palaa vasta laittamaan pään tyynyyn.   Ihan ihanat kolme päivää ne olikin, ja ihanat myös ne pari päivää jotka melkein vaan oltiin.  Autossaistumispäivät ei ollut niin suosikkeja.  Mun suosikkini ehdottomasti luonnontieteellinen museo, johon olisin voinut jäädä asumaan.  Lapset muuttais tietysti linnanmäelle, malttaisivat ehkä joskus kyläillä. 

Lapsilta jäi kokematta vielä Suomenlinna, ratikka ja metro.  Ehkä sitten ensi kesänä.

Nyt ollaan kotona ja koitetaan vaan olla, väsyttää kamalasti.  Täytyy alkaa miettiä leikkimökille kattoa. Oikeastaan tämäkin on ehdottomasti   suosikkipaikkojani.

*****

You can see a lot in three days if you start walking when you wake up, and get back only to fall asleep instantly.  What lovely days we had!  My favourite place was the Museum of natural history, I'd actually love to move in there.  Kids loved Linnanmäki more than anything, of course.  

Now we're back at home, and tired beyond ... I can't even think og anything...  Tomorrow we'll have to start thinking about a roof for our playhouse.  I think this might be one of my favourite places, too.





Kommentit

  1. Me käytiin luonnonhistoriallisessa museossa retkellä heti kun kuulin että sinne tulee dinoja. Oli mun ensimmäinen retki ainoana aikuisena Helsinkiin ja jännitti kamalasti. Löydettiin kumminkin museo ja se oli tosi kiva :)

    Matkalla mukavaa, kotona paras!

    VastaaPoista
  2. sinne täytyy kyllä päästä uudestaan, se on vissi!

    Kotona ollaan nyt vaan löhötty väsyneinä ja luettu kirjoja, mikä on oikeestaan aika ihanaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit