Kokeiluja - ExperimentingMeidän tyyliniekka ei ollut tyytyväinen äiskän leikkaamaan otsikseen ja viilasi sen paremmaksi ihan itte.  Tämä on paljon hillitympi malli kuin viime kesäinen kampaus, silloin meni siiliksi vähän päältä ja sivuiltakin.  Mutta tärkeintä, ettei mene tukka silmille.  Tyttö ihan hehkuu tyytyväisyyttä. Epeli.

Ja jos kerran pienemmät ja jotkut isommatkin kokeilee, niin mää kanssa.  Otin tussin ja piirtelin patulointeja.  Ankkuri on hyvässä paikassa, mutta sulka ei kyllä passaa jalan sivuun, ihan jo senkin takia, että auts.  Jäljellä on kyynärtaipeen sisäsyrjä tai niska, jonne ei kyllä oma käsi taivu tussaamaan.  Täytyy käyttää sitten vaan mielikuvitusta. 

Hirveen kivasti muuten tuo joku karvatöppö kuvassa jalan alla.  Ei oo ehtiny imuroimaan, kun on ollut tärkeempiä hommeleita... eh. 

*****

She wasn't happy with her haircut, though I did my best.  So, she cut it herself.  Pretty snazzy, but a lot more conventional than the hairdo she had last summer, when she cut it short on the sides, too.   The most important thing with hair is, you see, that it doesn't go near the eyes.   She's so proud of herself she's glowing!

And if the little ones, not to mention some bigger ones, try new things, I want to, too.  So I took a marker and drew some tattoos.  The anchor I like, but the feather is going to be either on my arm or my neck. Because it'll look better, and also hurt a lot less.  I think.  

Love how the ball of hair is in centered in that picture of my foot.  Someone's been too busy doing important stuff to clean the house... yeah...so...

Kommentit

 1. Tuo kesätukka on kyllä ihana <3 :)

  VastaaPoista
 2. Apua, mahtavaa. Mä rakastan näitä lasten tukkatyylikokeiluja! Omani ei ole koskaan niistä perustanut, haluis vaan pidemmät ja pidemmät hiukset. Poikani ♥

  Toi höyhen patulointi on mieletön! Tiedätkö, mä olen harkinnut tässä seuraavaksi tatskaksi just höyhentä. En vaan ite osaa piirtää noin hienoa. Osaistkohan ne tatskaajat?

  VastaaPoista
 3. Patulointeja! Taigatukkaa! ♥

  Ja Laura - ossaa neet tatuoijatkii, elä huoli. Tai jos huolit - käännähdä Niinan tai Tiinan puoleen.
  Mä tein hiiimu ison patuoinnin juuri. Hirmuttaa paljonko sen ottajaa hurts. Hui!

  Miet haluan timangin käteen, kiitti. Oikeekin käy, ehe

  VastaaPoista
 4. Maija, voi kun itsekin näyttäis yhtä söpöltä kynittynäkin <3

  LauraQ, mäkin, vaikka siihen viime kesäiseen tukanleikkuuseen liittyi vielä muutenkin yleinen saksileikkivimma: kaikki meni silpuksi ihan vaan vahingossa :)

  Näissä tatuoinneissa on selvästi menossa sulkamuotiaalto! Menen massan mukana onnellisena, edellinen - ja ainoa - tatskani onkin kymmenen vuotta sitten otettu alaselän tribaali. Tietenkin.

  Eiköhän se tatskaaja osaa, tai voithan ottaa oikean sulan malliksi, ihan että näet sen ilmeen ;) (Täällä on tussi suhissut, kun on pitänyt piirrellä kisuja ja kalloja ja ties mitä... Kirjaston täti saa sitten ihastella kun mennään porukalla käymään).

  Niina, jees, tää on elämää! Festaritunnelmaa kotioloissa: spontaaneja tatuointeja ja hiekkaa joka paikassa <3 Ja nuorten erikoiset tugat...

  Timanttinen oot.

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo ankkuri! Ihana mittakaava.

  VastaaPoista
 6. tänks, tykästyin itsekin tuohon pikkuankkuriin :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit