Kiikkustuoli - Rocking ChairSemmoisesta ollaan haaveiltu pitkään, ja nyt kirppiksellä tuli vastaan sopuhintainen, sopivan kokoinen eikä kovasti liika natiseva yksilö.   Tähdet oli jopa niin suotuisissa asennoissa, että sain ylipuhuttua miehen hakemaan kiikkustuolin kotiin, se kun ei siihen autoon mahtunut jolla itse olin äidin ja siskojen kanssa liikenteessä.   

Siniharmaa kiikku on jopa ihan just sävysävyyn meidän olkkariin, jossa on jonkun verran sinistä ja harmaata.  Eli maalaukseen menee.   Sävysävyyn ei oo mun juttu, eikä kiikku erotu edukseen tai ylipäätään erotu harmaasta lattiasta.   Aika varmaan sudin sen kiiltävän mustaksi.

Ensin koitan kuitenkin päästä vähän kiikkumaan, jonossa on tunkua kuin Linnanmäellä konsanaan...

*****

I've wanted one for a long time, and now I found one that wasn't too expensive, too big, or too squeeky.  The stars were actually so perfectly aligned, that I managed to get hubby hop in his car and drive the rockin' chair home, since it didn't quite fit in the car I was driving. 

The greyish blue rocking chair matches our living rooms colours perfectly, Which means it has to be painted. Matchy matchy is not my thing, and the chair really doesn't stand out from the grey floor.  I'll probably paint it shiny black.

First I'll try and sit on my new rocking chair, it was taken over by the kids the minute I carried it in...

Kommentit

  1. Pilkottaako alta punaista? Monivärinenkin ois aika kiva!

    VastaaPoista
  2. Nalle, juu, sellainen tumma punamullan punainen, tulee paremmin esiin jahka jaksan alkaa hiomaan...

    Monivärinen olis tosiaan aika namu, mutta kattotaan ny :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit