Innoissani kuin pieni elukka!Lapset on lomalla mummulassa, ja meillä on aikaa.  Vois vaikka rakentaa leikkimökkiä!  Tästä tulee niin hiano.  Arkkitehtuurisesti tämä on niinku Astrid Lindgren kohtaa Alvar Aallon -tyyppiä.  Ennen olin aika tiukasti enempi huvikumpunaisia, mutta sittemmin silmäni on avautuneet myös funkkikselle.  Ja tässä nämä kaks sitten yhdistyy.   Rakennusteknisesti tiimi etenee ihan perstuntumalla,  ulkonäkö kun muotoutuu tässä vähän sitä mukaa kun seiniä nousee ja navetalta kaivellaan osia.  Karmeja, ikkunoita, ovia ja muuta tarpeellista.  Niskapuita pitää kyllä hakea ihan rahalla jostain huomenna...

Nämä kaks tyyppiä on mielessä jostain syystä koko ajan.

*****

Kommentit

 1. Ooh, Astrid meets Alvar kuulostaa mahtavalta! Samoin asenne rakentamiseen.
  Ihana kun muistutit Patista ja Matista, olin unohtanut tyypit!

  VastaaPoista
 2. No todellakin. Funkkis Huvikumpu! Älä ihmettele jos puutarhaan laskeutuu lentävä lautanen...Tullaan Alta Aika Yksikön kun saadaan Futuroon roottori!
  Koukataan menneisyydessä hakemassa Astrid ja Alvar kyytiin ihailemaan Patin ja Matin kädentuotoksia ja tiätty tota ennakkoluulotonta "nyhjästään tyhjästä" - improvisaatiokykyä. Tälle pitäis nyt keksiä joku ihan oma arkkitehtuurinen tyylitermi!

  VastaaPoista
 3. Melkomoinen pytinki siinä nousee! Ei voi muuta sanoa, kuin että odotan innolla valmista.

  VastaaPoista
 4. LauraQ, joo, sitä mäkin olen mieltä :) Kippistän sitten teekupilla molemmille kunhan mökki joskus valmistuu...

  Nanainen, no jes! Astrid, Alvar +futuristinen muoviufo, aina vaan paranee!

  Tän tyylinimi vois olla vaikka funkumpu? Ei... FunkyFunkkis? SE! Lyhennettynä fafu. loistavaa.

  Tuikkis, ihan just melekonen :D Ainakin tiimillä on hauskaa, ja jos ei lapsille kelepaa (no varmasti kelpaa!), niin äiti saa upeen huvimajan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit