Kesäresidenssi - Summer ResidenceEsittelyssä jänisten kesäpaikka, joka valmistui toukokuun lopulla.  Tilukset on todettu oikein toimiviksi, paitsi että laajempi sateensuoja vielä puuttuu, väliaikaiset pressut ei oikein toimi rankemmilla sadekuuroilla, eikä jänikset halua mennä mökkiinsä. (Ehkä ne ei ole tyytyväisiä kirvesmiehen työnjälkeen... Siitä tuli kieltämättä vähän vinkura). Pupuset onkin haettu silloin tällöin sisätiloihin vähän kuivempiin oloihin.  Kesäjänis ei kylläkään siitä hirveesti tykkää,  ja ymmärtäähän sen.  Kummassa itse mieluummin  viettäisit aikaa, pienessä säilytyskopissa vai paikassa, jossa on mahdollista tehdä muutakin kuin kököttää?  Kani tarvii liikuntaa, ja tänne mahtuu hei vieraatkin :)

(Mur sille, joka on keksinyt, että kanin on ihan hyvä olla katiskan kokoisessa kopperossa).

Kuten kuvista näkyy, muutkin nelijalkaiset tykkää kanihäkistä.  Leppoisammalle Pesoselle tää on ihan parasta realitytelkkaria, mutta Suuri Saalistaja Viiru on asenteeltaan vähän ankarampi.  Onneksi häkki on kissankestävä. Joo ja lapsetkin viihtyy, ja moppikani Viljamistakin on tullut kesäkesy, niin että sitä voi jo silittää ja ottaa syliin.  

Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein leppoisaa juhannusta!

*****

Presenting the rabbits summer residence.  They've got lots of room to hop around, and entertain guests, which is equally important.  Especially if you ask our kids.   Safe from the cats and bellies full of fresh green grass.  Two happy rabbits.

*( A few points: don't stuff your rabbits in a small fish trap, they need their exercise.  And don't take  a rabbit just for the summer, they deserve more.)

Have a great Midsummer!


Kommentit

Suositut tekstit