Täysi kymppi! - A Perfect Ten!
Koulupöydän metsästysreissulla suunnattiin ensin kauppaan, mutta siellä oli vain kallista lastulevyä. Onneksi päätettiin kokeilla vielä kirpputorilta, siellä iski heti hyvä fiilis.  Ensin intohihkuttiin pianolle, jota ihan hiljaa vähän kokeiltiin soittaakin.  Ja eikös vaan hetken päästä erään kasan alla pilkottanut just se mitä haettiin!  "Vanha opettajan pöytä", luki lapussa ja hintakin oli sopiva: 130 euroa halvempi kuin sen lastulevypöydän.   Viilu on vioittunut (kuvissa olen sen jo ehtinyt hioa), mutta se on kaunis ja tukeva, eikä tällaista olekaan ihan joka tytöllä.  Täysi kymppi!   
 

*****

We went on a desk hunt today, first stop was a store that offered overpriced plywood.  Luckily we decided to try the flea market, too.  I felt a good vibe as soon as we stepped in.  At first we spotted a piano, and ofcourse we had to try it a little.  And soon after that, we saw it, peaking under a pile of other stuff.  "Old teachers desk" read the tag, and the price was just right: the cost was 130 euros less than the plywood desks.   The veneer is damaged (in these pictures I've already sanded it), but this little old desk is beautiful and sturdy, and not every girl has a desk like this.  A perfect ten!

Kommentit

 1. Oi miten ihana! Ja miten suloiset paperit laatikoissa <3

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Mä en koskaan löydä mitään tällaista!

  VastaaPoista
 3. Maija, tää on niin hieno! Näkisist miten onnellinen Iida on, se on ihan rakastunut pöytäänsä :)

  eilen tein, meille osuu tällaisia onnenpotkuja välillä, oikeasti aika mieletön mäihä löytää juuri se mitä etsittiin...

  Ja siellä kirppiksellä oli _vaikka mitä_ mahtavia löytöjä, kyllä tekisi mieli kiitää takaisin ja pelastaa yhtä sun toista *(kuten vaikka se piano)...

  VastaaPoista
 4. Apua miten upea! Harmittaa kun nämä Islannin kirpparit ovat niin alkeellisia. Pikkutavaraa voi löytää, mutta jotain tuollaista - harvoin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit