Sukset - Skis



Ihan mielettömän hienoja nämä vanhat puusukset: upeat värit ja kaunis muoto.  On vähän sääli säilöä tällaisia kaunokaisia tuolla navetan ylisillä, eikö nää vois ihan hyvin laittaa seinälle missä niitä vois ihastella ympäri vuoden?  Jos surffilaudat kelpaa sisustuselementiksi, miksei sitten vanhat vintagesukset? Kysyn vaan, ei mulla muuta.  Taidan mennä kaivamaan aurinkotuolin esille ja ottaa siinä ulkoilmanokoset, koska olen liian väsynyt ja laiska hiihtämään.  Eikä mulla kyllä ole hiihtokelpoisia suksiakaan.  Ehkä ensi vuonna.

*****

These old wooden skis are so gorgeous, the colours and the shapes are beautiful.  It's a shame to store them in that old barn, I think.  Why wouldn't I just hang them up on a wall so I could admire them all the time?  If old surfboards are considered decorative, why not old vintage skis?  Just asking.  Now, if you'll excuse me, I'm going to get the sun chair out and then take a nap in it.  Outside.  Because I'm too tired and lazy to ski, and I don't actually own, you know, non-decorative skis.  Maybe next year.

Kommentit

  1. Todellakin kelpais. Noi on niin makeita. Vieläkin harmittaa kun en napannut edellisen talon kellariin hylättyjä puusuksia mukaani..

    Ja mä muuten rakastan tän sun uuden blogin tota yläjuttua.

    VastaaPoista
  2. No aattelinkin että on pakko löytyä joku toinenkin suksien arvostaja :)
    Jotain näille täytyy keksiä!

    Ja kiitos, tykkään siitä itsekin...

    VastaaPoista
  3. Aivan upeitä noi sukset. Kyllä ne täytyy saada johonkin esille, ainakin talveksi.

    VastaaPoista
  4. piti tulla kattomaan että mikä se tämmönen kupla on ja sangen mainio loki löytyki! Ja tutulla tyypillä!

    VastaaPoista
  5. Mun oli pakko ostaa yhdet suloiset vanhat kirpparilta. Ne oli vuoden meillä kylppärissä kun en saanut laitettua niitä minnekään. Nyt ne on ladossa. Mutta vahva päätös on että ne vielä jonnekin esille laitan. :D
    Ihania ja ilman muuta tarkoitettu esille laitettavaksi!

    VastaaPoista
  6. Eve, niinpä! Vaikka tuolla ne hangella vieläkin rivissä makaa... Luulen että huomenna mallaan niitä vähän pojan huoneeseen... jotenkin :)

    Dooda, no kiva kun tulit! Minähän se täällä puhaltelen :)

    Paapii, no me ollaan selvästi jokin erityinen urheiluväline fanien laji. Että arvostetaan urheilua vähän eri kantilta, onhan sekin jotain :D

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit