Pöytä - Desk



Siinä se nyt on.  Ei haluttu missään nimessä maalata koko pöytää, mutta tuo kansi oli sen verran rumassa kunnossa että se sudittiin Iidan itse valitsemalla kiiltävällä papukaijan vihreellä.   Kaunis sävy, on se!  Kirppikseltä joskus mukaan tarttuneet krumeluurikehykset sai nekin vihreetä pintaansa ja päätyivät tuohon seinälle... Mitäs vielä...  No jänikset tykkäsi enemmän siitä pinnasänkysohvasta, kun sen alle oli niin hyvä mennä köllimään, mutta pärjäävät kyllä pöydänkin kanssa kuten kuvista näkyy.   Ja neiti itse on ihan tositosi tyytyväinen. Se koristeli toisen laatikonkin niin hienoksi ettei nyt raaski laittaa sinne mitään.

*****

There it is.  We didn't want to paint the whole desk, but the top of it was in such a bad condition we gave it a shiny parrot green coat of paint, which Iida chose.  Such a pretty shade of green!  The frilly frames got the green treatment aswell, and are looking so much nicer now...  What else... Well, the rabbits liked the crib sofa better, as they really liked hiding under it, but they're ok with the desk, too, as you can see.  And little miss herself is really super happy.  She decorated one of the drawers, and now it's too pretty to put anything in it.



Kommentit

  1. Onpas hieno, ja ihana tuoli myös!

    VastaaPoista
  2. Iiihana! ja nuo kehykset on myös huiput. Kaikkea mahtavaa sitä saa maalilla aikaan!

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä juuri täydelliseltä tuonne :) enkä minäkään kyllä raaskisi noin hienosti koristeltuun laatikkoon laittaa mitään!

    VastaaPoista
  4. eilen tein, niin on, ja tosi symppis. Ei ole ollut mikään maailman isoin ope tuon pöydän takana :D

    Nonna, kiitos. Spraymaalit on kivoja, muut maalit myös!

    Maija, se on ihan täydellinen tuonne, nyt tarttis sitten Onnillekin löytää oma pöytä jostain. Punainen mieluiten.

    VastaaPoista
  5. No OIH. ❤ Pepille terkkuj: HIANO!
    Jos jonkun lasin tai kelmun laittas ni vois vaikka käyttääkki ilman että kurpahtaa itse teos. Jos raaskii.
    :D

    VastaaPoista
  6. Hän keksi jo arvoista säilöttävää laatikkoonsa: vessapaperirullia!! Tyytyväisenä laskee niitä ku Roope lanttejansa :D

    VastaaPoista
  7. No mitentiättytientenkin - vessapapaerirullia! XD

    Ei ainaskaan lopu kesken...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit