RulesPinterestissä on kaikenlaisia hauskoja julisteita, kuten vaikka se yks missä lukee "KEEP CALM AND LUKE I'M YOUR FATHER".  Se oottaa vielä kehystystä tai kivaa teippiä ja paikkaa seinältä.  

Tein oman version kaikista niistä family rules-julisteista, joissa listataan kotitöitä ja hyviä käytöstapoja.   Koitan muistaa tuon aina kun löydän muumioitunutta ruokaa jostain ei niin kivasta paikasta, tai kun meinaan kompastua vaatevuoreen eteisessä, tai kun karjun kuudennen kerran että nytkyllä pesette hampaat, tai kun vaan väsyttää niin että hermo menee itsestään.  Mitä sattuu aika usein. Ollaan me silti aika mahtava porukka.

*****

There are lots of cool posters to be found on Pinterest, like the one that says "KEEP CALM AND LUKE I'M YOUR FATHER".  It's waiting to be framed, or maybe taped on a wall.   

I made my own version of all those family rules-posters, that are all about good manners and doing your chores. I'll try to remember that heart every time I find mummified food under the couch, or fail to climb over the  great mountain of clothes on the floor, or when I'm yelling to the kids for the sixth time to wash yer teeth or else... or when I'm just so tired I lose my nerve over nothing.  Which happens a lot. We're a great bunch no matter what. 

Kommentit

 1. Ihan pelästyin että mihin oli mun lemppari-blogi hävinnyt, mutta täällähän se oli! Kiva kun et kadonnut! :)

  VastaaPoista
 2. AIVAN MAHTAVA!!! TEITSI RULETTAA ❤.
  Tahtoo molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänks, siitä vaan kuule printtaat tai teet photoshopilla omat :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit